Tényleg igaz, hogy a bébésounds szívhanghallgatóval csak a 7 hónaptól lehet hallani valamit? Tapasztalat?
azt mondják az angel az jobb,sok valaki panaszkodik a bébére.
nem kentem be de nem hiszem hogy ekkora jelentősége lenne,hogy semmit nem hallok.
BEKENTEM ÉS ÍGY SE HALLOTTAM TÖBBET.
ERRŐL ENNYIT.
Rakerestem neked angol gyartoi leirasban. Ott tisztan szerepel, hogy ezzel a keszulekkel csak a 3. trimeszterben hallhato a magzat szivhangja.
Nem kaptal hozza leirast, hasznalatit?
Akitot vetted nem tajekoztatott errol?
Mert kellett volna...
Elhiszem, hogy csalodott vagy, en is az lennek. Tuti elvette volna a kedvem a hallgatozastol ez. En Angelsounds-ot vettem. Az elso terhessegnel mar a 14. hettol hallottam vele a szivhangot ugz, hogz elso babaskent tapasztalatlanul azt sem tudtam eloszor, hogz mit es hol kell keresni. Azt a keszuleket elajandekoztam, a baratnom is vegig hasznalta. A 2. babat varva ismet vettem egyet (kulfoldon par ezer forintert megkaptam az ujat garival), akkor mar a betoltott 12. het utan megvolt a pici szivverese, igaz, akkor nagyon sovany voltam es tudtam, hogy mit es hol kell keresni. (korabban egyebkent nem hallhato, mert addig a meh a szemeremcsont mogott van)
En meg a sogornomnek is kolcson adtam, majd eladtam es az a lany is elegedetten hasznalja.
Tenyleg be kell elotte kenni a pocit, elso babaval csak vizesebb testapolot hasznaltam, a 2. keszulekhez kaptam uh zselet is, azzal jobb volt, raadasul nagyon keves kellett belole, a fel flakon meg megvolt, amikor eladtam a keszulelet.
Ez a bebesound eleg ertelmetlennek tunik, mert az utolso trimeszterben mar annyit mozog a baba, hogy nem igazan igenyeltem a hallgatozast...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!