Terhesen lehet hajat festetni?
Ugy hallottam felesleges mert ledobja a festéket a haj. Mik a tapasztalatok? Vélemények? Nem felesleges?
23 hkm
Én már terhesség előtt jóval színezőre váltottam. Ez is tartotta addig a színét, amíg lenőtt (fekete).
Terhesség alatt is ugyanúgy színeztem, amikor kellett.
Amúgy nem azért nem javasolják, mert ledobja a haj (hisz attól, hogy terhes vagy, nem változik a hajad szerkezete), hanem mert a festékben lévő hidrogén-peroxid belélegzése nem túl szerencsés. De jól szellőző helyen azt mondják nem probléma.
A hajfesték gázaitól meg az esetleges kényes anyagoktól szokták óvni a kismamákat amik felszívódhatnak.. :)
De manapság már nem olyanok a festékek mint régen..
Én is festettem, igaz az első három hónapban nem. De utána havonta.
Amúgy nekem igenis másképp reagált a hajam, sokkal jobban kopott a festék mint azelőtt (ugyanazt használtam). Így sűrűbben festettem mint előtte.
Szóval nem hülyeség :)
Nekem barna a hajam, az eredeti hajszinemnel egy kicsit vilagosabbra szoktam festeni, kb 1,5 - 2 havonta, mivel nem ut el annyira az eredetitol.
En is hallottam, hogy nem ugy fognak a festekek terhesseg alatt mint maskor, de en inkabb azt tapasztaltam, hogy tartosabb az osz hajszalakon, nem dobja le olyan hamar mint elotte (korabban mar 2-3 het utan siman latszodtak az osz hajszalak, mintha nem is festettem volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!