7hetes terhes vagyok es eszre vettem hogy 3kormom is gombas lett a labamon (valoszileg a pedikuros valtas miatt) nagyon zavar de felek barmit is rakenni igy terhesseg alatt, mi az amit hasznalhatok?
Szia, nekem is van sajnos koromgombam (eleg regota vissza-visszater, a labaimon.) Megkerdeztem az orvosomat 7 hetesen, folytathatom-e a kezeleset terhesen a Nailner meg egyebekkel, de o azt ajanlotta, 12. hetig tuti ami tuti alapon inkabb ne. Mar 22 hetes vagyok, 13. het ota kenem ujra.
Egyebkent ecetes-fokhagymas aztatas is mersekli, mert gombaolo mindketto, de en nem birtam a szagokat szoval ezeket sem alkalmaztam :)
Nem hiszen, en nagyon kivantam a savanyu dolgokat szoval gyakran foztem tojaslevest amiben ugye ecet van.
De ejszakara a fokhagymas bedorzsolest is jonak tartom! Mukodik, csak nem alkalmaztam terhesen mert rosszul voltam a szagatol :))
Első körben bőrgyógyász, mintavétel, ha az igazolta a gombát, akkor kezelés. Addig bármi lehet, pl algásodás is. Az meg nem fertőz, nem igényel kezelést, csak csúnya.
Hogy méz ki a körmöd? Írd le részletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!