Nektek hány napon belül érkezett meg a Nifty eredmény?
Figyelt kérdés
Ha a kombinált teszten alacsony kockázat jött ki és az uh-on is minden rendben volt, mennyi az esélye, hogy a Niftynél gond lesz? Nálatok hogy volt?2017. ápr. 30. 21:18
1/6 anonim válasza:
Kicsi az esély. De akkor miért kellett a Nifty?
2/6 A kérdező kommentje:
36 vagyok, ès nagyon izgulós, paràzós. Nem orvos javasolta vagyis egy ismerős nőgyógyàsz azt mondta, hogy 30 felett mindenkinek meg kellene csinàltatnia.Csak az àra nagyon durva..
2017. máj. 1. 08:06
3/6 anonim válasza:
Ja, értem! Én 40 vagyok és Prenát csináltattam, pont ugyanezért, de én kihagytam a kombináltat. :)
Előbb voltam Prenán, mint uh-n, de az uh eredménye előbb volt meg, és mivel tökéletes lett, már nem igzultam a Prenán. Szóval szerintem nem kell aggódnod neked sem.
1.
4/6 anonim válasza:
Nekünk közepes lett a kockázat a kombinálton. 13 munkanap volt a Nifty, negatív lett az eredmény.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor kamu a 6-8 munkanap??? Csak mert ezt mondtàk az Intèzetben...
2017. máj. 2. 13:55
6/6 anonim válasza:
Nem kamu! Pénteken csináltattam, eltelt egy hét és a köv hétfőn hívtak, tehát 5-6 munkanap volt.
Nekünk magas kockázat jött ki a kombinált tesztre UH-n minden ok volt és a Nifty minden problémát kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!