Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek van pajzsmirigy alulmuko...

Kinek van pajzsmirigy alulmukodese?

Figyelt kérdés
Terhessegem elott kiderult hogy p.alulmukodesem van.Akkor 0.30-4.20 (normal ertek) de nekem akkor 5.22 volt.kozbe terhes lettem.7 hetes vagyok most megismeteltuk es most 6.19.azt mondta a doktorno hogy ne aggodjam szerinte ez jo ertek es lehet hogy a terhesseg is befolyasolja.Szerintem nem normalis ha 4.20 folott van joval.Lehet baja a babanak???Mar egyet elveszitettem!Azt mondta nem kell gyogyszer csak ismeteljuk meg a vervetelt a het korul.Masnak van ilyen?Tenleg jo az ertek?
2008. okt. 14. 13:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a TSH 6,19 akkor az magas,ami azt jelenti,hogy az agyalapi mirigyed több Tsh-t temel azért,hogy serkentse a pajzsmirigyedet,mert az alulműködik,erre mindenképpen gyógyszert kéne szedni!

Én is ebben a cipőben járok.és kaptam rá L Thyroxin nevezetű gyógyszert.

Nekünk sem jött össze a baba,az endokrinológus doktornő azt monta,hogy az

alulmúködés lehetett ebben a ludas.Remélem segítettem.Üdv.

2008. okt. 14. 13:58
 2/16 anonim ***** válasza:

sziasztok!

szeretném megkérdezni tőletek, hogy nektek a pm. alulműködés ellenére van/volt peteérésetek?

Mert nekem is alulműködést állapítottak meg, de úgy derült ki, hogy rendszertelen mensi miatt mentem dokihoz, mert babát szeretnénk.

A TSH-m 5,4 lett. A T4 és a T3 még határértéken belül van.

A női hormonjaim nem rosszak, így a doki abban bízik, hogy a closti majd segít, de a pajzsmirigyre egyelőre nem ad semmit, azt mondta!

Bocsi, hogy nem válaszolok, hanem kérdezek, de eléggé kétségbe vagyok esve...:(

2008. okt. 14. 14:33
 3/16 A kérdező kommentje:
En terhes vagyok es 6.19 az ertekem.Szoval teherbe lehet esni attol fuggetlenul!
2008. okt. 14. 14:35
 4/16 anonim ***** válasza:
igen teherbe lehet esni, de vetélést okozhat, én 2X vetéltem el, nekem kronikus pajzsmirigy gyull.om van amihez ha begyullad alulmüködés is társul. a solymosi tamás tanárúr gyöngyösön az orvosom és fokozott ellemörzést kért a mostani terhességnél. 15 hetes vagyok:)) gyogyszert most nem kapok mert jelenleg jók az értékeim. e mailben is meglehet irni az eredményt és ugy is segit. mindjárt megnézem a cimét és megirom, szerintem kérj tőle véleményt mert nekem azt mondta a terhesség alatt ha alulmüködik bizony kell gyogyszer.
2008. okt. 14. 14:45
 5/16 anonim ***** válasza:

Köszönöm!

Remélem, a closti használ majd...

2008. okt. 14. 14:45
 6/16 anonim ***** válasza:
Köszi Neked is! Várom!
2008. okt. 14. 14:46
 7/16 anonim ***** válasza:
jah, bocsi, te másik válaszoló vagy, és ez nem nekem jött, de azért azt hiszem, én is utánajárok ennek... Köszi a segítséget!
2008. okt. 14. 14:47
 8/16 anonim ***** válasza:
megtaláltam, az e- mailje: mosolyis@t-online.hu DR solymosi tamás a neten is találsz róla dolgokat, nagyon nagy szakember. szerintem ird meg neki a problémát, 1-2 napon belül mindig válaszol, és ide is ird meg mit mondott. szoritok. Laila
2008. okt. 14. 14:52
 9/16 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt!Eltudod kuldeni az email cimet?Megkerdeznem tole!!!!Nem szeretnem elvesziteni a babat!!!
2008. okt. 14. 14:53
 10/16 A kérdező kommentje:
Koszi a cimet!!!Mindjart irok is neki!Nagyon aggodom!!!!Majd irok neked privatban ha irt!!!Koszi
2008. okt. 14. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!