Állandóan álmos vagyok, most is mindjárt elalszom, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma már ittam egy kávét, nem akarom túlzásba vinni.2017. ápr. 28. 09:50
1/9 anonim válasza:
Hormonok. Azokkal semmit nem tudsz kezdeni. Ha raersz mert nem dolgozol (gondolom nem munkaban vagy ha netezel), aludj :) Az egyetlen gyogyszer almossagra.
2/9 A kérdező kommentje:
:) Otthonról dolgozom.
2017. ápr. 28. 09:54
3/9 anonim válasza:
Többször pihenj le napközben, aludj félórát, ha megteheted. Jól fog esni. Hormonok, több vért kell áramoltatni a szervezetednek, ezek nagyon megterhelnek, emiatt vagy fáradékonyabb.
4/9 anonim válasza:
Ha rugalmas a munkad, aludj egyet. Mast ilyenkor nem tehet az ember.
5/9 anonim válasza:
Gondolom még az első trimeszterben jársz.Ilyenkor ez teljesen normális dolog.Pihenj le napközben
6/9 anonim válasza:
Én is így voltam. Időszakosan vissza-vissza tért az egész terhesség alatt. Semmit nem tudtam tenni ellene, mindig lepihentem vagy ha tehettem aludtam is egyet.
7/9 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy ha már a többedik terhességednél lesz így, akkor már nem fogsz tudni csak úgy lepihenni aludni, mert a nagytesó nem fogja hagyni...
8/9 anonim válasza:
Én a második terhességemnél (is) lepihenek ha nagyon kivagyok délben, amikor alszik a lányom.
Azért tettem az is szót zárójelbe, mert az első terhességem alkalmával nekem kevesebb lehetőségem volt pihenni, mivel a 7. hónapig dolgoztam. Tehát, ha azt veszem, akkor most többet pihenek, mint akkor.
9/9 anonim válasza:
Szokj hozzá. 😊 Gyakorlatilag első terhességem óta álmos vagyok , először a már említett hormonok miatt , aztán a sok mocorgással nem hagyott aludni a kisfiam és így állandóan pisilni kellett mert a hólyagomon ugrált. Aztán szülés után pedig az éjszakázás 2 éves koráig. De szép az élet, megint babát várok így most megint a hormonok és az állandó éjszakai pisilés miatt nem alszok és vagyok fáradt. Pluszban azért néha ébred kisfiam is. Majd talán 2,5 év múlva véget ér ez. Pihenj amennyit tudsz napközben, egy fél órás pihenő is segít. Kitartás, leszel még sokkal álmosabb és fáradtabb. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!