Kismamák, írnátok nekem étrendet, hogy miket esztek és kb hányszor egy nap?
Én nagyon kívánós kismama vagyok eleinte a főtt kajákra voltam nagyon rákattanva de 7. Hetemtől a zöldségeket/gyümölcsöket kívántam. Napi 1-2 kgot tuti megeszek.
Halat hetente 1x egyél, sok benne az omega. Zöldség, gyümölcs az mindig mehet (én a főétkezések között szoktam sokat).
Igazából magamba a nagyon zsíros kaják utáni vágyamat muszáj volt leküzdenem, mert várandósan nagyon nem bírta a gyomrom/epém. Előtte bírtam :D
(10 hetes kismama vagyok, 50 kg/162 cm)
A cukorterhelésem rendben volt, így alapvetően nem változtattam meg az étrendem.
Felkelés után (8-9) reggeli, általában valamilyen pékárú egy tejeskávéval. Néha tízóraira egy müzliszelet vagy pár szem keksz. Ebéd dél körül valamilyen főtt kaja. Tegnap pl. krumplifőzelék fasírttal. Szeretem itthon megfőzni magamnak az ebédet. Uzsonnára (~16) eszek még valamit vagy kekszet vagy joghurtot, gyümölcsöt stb. Vacsira (18-19) egy szendvics vajkrémmel, sonkával általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!