Kinek mekkora (volt) a hasa 9 hetesen?
Nem lehet terheshas a 16. hétig, ugyanis addig csont van előtte, azt nehezen nyomná ki.
Ennyi idős terhesen puffadsz, esetleg híztál is, ezért nagyobb a hasad.
?????
Nem értem a kérdést. Nincs standard hasméret terhességnél, nagyban függ attól, kinem milyen a testalakata erdetileg.
Nem vagy ikerterhes, azt már látták volna. A hasad lehet nagy puffadástól, vagy ilyen az alkatod és kész.
Rajtam nem 9 hetesen nem látszott semmi, de már a 7. héten terhesgatyát kellett venni, mert a meglévő nyomta a hasamat és fájt.
Ha ikrek lennenek, akkor az uh-n latszana.
Az elso trimeszteri hashoz a babanak meg csak annyi koze van, hogy a terhesseg alatt termelodo hormonok lassitjak az anyagcseret es puffadast okoznak. Ha ez parosul egy gyengebb hasizommal, illetve alapban is van valakinek pocakja, akkor nohet mar ilyenkor is a has, de az nem a baba merete miatt van.
Nekem pl meg 20 hetesen sem latszott a pocakom egyik gyerekkel sem, de az egyik szules elott is csak poenbol mertem le a haskorfogatomat, akkor ertem el epp a 101 cm-t, pedig kozel 4 kilos gyereket szultem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!