Nektek mit latott az orvos 5 hetes pár naposan?
5 hetes 3 naposan megyek majd orvoshoz! Mire szamíthatok ha minden rendben?
Mensi szerint 5 hetes 4 napos leszek. De pém moatt doki levon egy napot , mert az elején annyi is számít.
Semmit, és ha egy hét múlva sem látna semmit, az is normális lenne. Nálam sem látott még akkor sem.
Még nagyon korán van.
Petezsák és szikhólyag+1 mm-es embriócsomó. 5+2 napos volt a terhesség, menstruáció szerint 6 hetes.
Majd csütörtökön megyek megint, remélem minden rendben lesz és szívhang is lesz.
Uh alapján tudjuk , jártam pé követésre!! :)
Es ha nem lesz pl szikhólyag?:(
Nyugi, biztosan lesz! :)
Én is tiszta ideg voltam, meg vagyok is. Clostis baba, ráadásul pár hónapja 6 hetesen csak egy "paca" volt petezsák, szikhólyag és embrió helyett. :S
De próbálok pozitív lenni, legyél te is az! :)
Amúgy nem tudom, de ha esetleg nem olyan jó az UH felbontása, lehet, hogy nem fog látszódni a szikhólyag. De szerintem fog, sőt, az embrió is! :)
Nekem is clostis lenne/ lesz. De valahogy erzem h ures lesz a petezsák. Olyan fura érzésem van h tuti nincs akkora szerencsénk , h megmaradjon :(
Vannak eleg negativ perceim...
Nekem 5+4 hetesen, hőgörbe alapján kb. 14. napi ovulációval 10*6 és 10*5 mm-es petezsákok voltak. Kérdeztem a dokit, hogy lehet-e tudni, hogy van-e is valami a petezsákokban, azt mondta ilyenkor még nem látszik. Meg erősen gépfüggő, hogy milyen a felbontása. Van, amelyikben már látszik a pár mm-es embrió is, rosszabb felbontású géppel ugyan az az embrió nem látszana még, csak a petezsák.
7+6 hetesen voltam újra, akkor már látszott mindkét embrió, meghallgattuk a szívüket is. 😊
2D -s gépe van azt tudom. Maganorvos azoknak altalaban jó gepük van ,nem?:/
Azta nagyon remelem h lesz benne valami...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!