Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvileg 6+1 naposan voltunk...

Elvileg 6+1 naposan voltunk ultrahangon, az orvos 14 mm-s petezsákot látott, de azt mondta, üres. Mit gondoltok, mik az esélyek?

Figyelt kérdés
Másnapra behívott a kórházba vérvételre, következő napra pedig küretre, hogy megszakítsák a terhességet, mert szerinte ebből már biztosan nem lesz semmi. Nem mentünk el, még akarunk várni két hetet, mert annyi történetet olvastunk itt, ahol hasonló előzmények után meglátták végül az embriót.
2016. jan. 24. 21:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ehhez az orvoshoz én sem mentem volna az biztos...elmebeteg.

en 6+0-n voltam eloszor uh n es ures 4 mmes petezsakon volt. sem az orvos sem az en fejemben nem fordult meg, hogy ez nem jo. en mondjuk tudtam hogy kesobb fogant, de az orvos sem riogatott. ket het mulva mentem ujra akkor mar mozgo embriom volt.

jol tetted, hogy varsz. keress egy normalis dokit! szurkolok! de ne aggodj! ez normalis, hacsak nem van vagy volt olyan tenyezo amibol az orvosnak nyomos oka van azt hinni hogy nemnlesz belole embrio.

2016. jan. 24. 21:25
 2/13 anonim ***** válasza:
Nyugi ha mindent rendesen csinálsz egészséges babád fog születni.
2016. jan. 24. 21:35
 3/13 anonim válasza:

A legfontosabb, hogy ne idegeskedj, bár tudom, hogyx ez most szinte lehetetlen! Menj el mindenképpen még egy dokihoz, nézesd meg, de szerintem ne várj két hetet, pár nap múlva menj el egy másik orvoshoz!

Azt sajnos nem tudom, hogy ez így mennyire normális, én 6+3 naposan voltam elősször uh-on akkor 20mm petezsák és 5mm embriót láttak, de semiképpen ne add fel, nagyon szorítok neked, és ne idegeskedj, mert az rosszat tesz a kisbabának! :)

2016. jan. 24. 21:51
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem 6 hetesen 15 mm petezsak volt, embrio nem, de 7. heten mar ott volt, szivhang is.

Ne aggodj, ott lesz a babad! :)))

2016. jan. 24. 23:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Nagyon jol döntöttel!!!! En 6+4 en voltam először, es akkor mar 5,6 mm volt a picike es pulzált a kicsi szíve. Kell meg par nap nektek is, es minden rendben lesz! :)
2016. jan. 25. 09:17
 6/13 anonim ***** válasza:
Szörnyű az orvosod, keress másikat. Ha az SZTK-ba jársz, akkor is.
2016. jan. 25. 12:03
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a helyzet azóta?

2016. febr. 5. 23:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok?
2016. febr. 15. 18:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Hahoo! Aggodunk!
2016. márc. 1. 05:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Már nagyon aggódunk.Mi van veletek?
2016. márc. 5. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!