Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizesedés? Mitől függ? Ha az...

Vizesedés? Mitől függ? Ha az elsővel vizesedtem most is fogok? Van köze az időjáráshoz?

Figyelt kérdés
A fiammal nagyon vizesedtem, a lábam a kezem mindenem dagadt volt, és nem tudtam csak papucsban járni. Egy hete nem vagyok vizes, előtte egy kicsit kezdődött. Lehet oka az időjárás? Ha meleg van jobban ha nincs annyira nem? egyáltalán télen lehet vizesedni? Még négy hetem van. Mikor a legintenzívebb a vizesedés? Még vizesedhetek? (nem szeretnék nyilván.. csak ha tudok teszek ellene. a Sós kajákat tudom egyedül...)
2010. máj. 14. 17:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen az időjárás befolyásolja!Én a lányom decemberben szültem, és hírből sem tudtam mi az a vizesedés!Azt hittem az dagad, aki sokat hízik!Totál nem voltam képben erről!Viszont most hogy nekem is csak 5 hét van hátra, és voltak a melegek, igencsak duzzadtak a lábaim!Nem is kicsit!!

A só megköti a vizet, így azt ahogy te is tudod mellőzni kell, és igyál sok-sok teát!Bármilyet!Nagyon jó vízhajtó!

Én is iszom a meleg napokon, igaz most pár napja nekem sem dagad, hogy hűvösebb az idő!

2010. máj. 14. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!