Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Extrasystole terhesség?

Extrasystole terhesség?

Figyelt kérdés

Van itt olyan kismama akinek sok extrasystole-ja lett terhesség alatt?Végig kitartott az extra szívütés vagy csak időszakos volt?Mit szedtetek rá magnéziumon kívül?

Nekem sajnos nagyon sok lett.Terhesség előtt is volt de általában menstruáció előtt jelentkezett többször.Terhesség előtti több kivizsgálásom negatív.Most is tervezek elmenni kardiológushoz a sok extrasystole miatt.

2017. ápr. 24. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen volt de csak kánikula közben. Szóval nem folyamatosan, szeptemberben lesz 2 éve, hogy szültem, azon a nyáron volt pár hőségriadó és nagyon rosszul voltam, ájulásérzés és hasonló járt hozzá. A pulzusom is 100 feletti volt, hűvösebb napokon 80-90. Én ezért nem is mentem kardiológushoz, nem terhesen is nagy terhelés a szervezetnek, 30 fokos panellakásban terhesen pláne. Mikorra vagy kiírva? Ha belecsúszol a nyárba, mindenképpen elmennék még előtte dokihoz.

Egyébként én csak magnéziumot szedtem rá meg nagyon sok vizet megittam.

2017. ápr. 24. 20:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Még nagyon az elején járok,decemberre vagyok kiírva.
2017. ápr. 25. 05:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, nekem a tergességem 4. hónapjától indult alkalomszerűen. 4-5 napig minden 5. ütés extra volt... nagyon be voltam parázva, de nem találtak szervi okot. rekeszem mrnt feljebb a refluxom is erősebb lett, ez okozta. A babának nem lett baja. Gyogyszert sem kaptam. Sajnos azóta is idöszakosan kiújul. Kb 6 éve küzdök vele.
2017. jún. 16. 13:53
 4/5 anonim válasza:

Régi kérdés, de még hátha olvasod.

Mi lett végül? Hogy érezted magad? Én most várom a 4. babámat és most vannak extráim. Van amikor sok van amikor nem annyira vagy csak nem érzem, mert nem arra figyelek. A sziv uh minden ok volt. A doki szerint nincs annyi hogy gogyszer kellene vagy félni kéne a keringésmegállástól (ettől a szótól jól beparáztam)

Azonkívül, hogy érzem, különösebb panaszt nem okoz. Csak már kezdek ráparázni és nem tudom élvezni a terhességet... :(

Köszi, ha elmeséled, hogy neked hogy alakult.

2020. jan. 17. 19:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia!Ne haragudj most láttam csak hogy írtál.En sajnos régóta az első terhességem óta küzdök extrakkal.Ketszer katetereztek a szívem ez miatt, de ettől sem szűnt meg se a gyogyszerektol.Megtanultam vele együtt élni.Amugy minden eredményem negatív.A terhességem sajnos a 12. héten megszakadt, nem volt szívhang..
2021. márc. 13. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!