Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen tenyleg nem szabad...

Terhesen tenyleg nem szabad atmenni a repteri ellenorzo kapun?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
én is úgy hallottam hogy tényleg nem lehet, röntgen sugarak miatt. Szólni kell, és kézzel áttapogatnak.
2010. máj. 14. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
en is atmentem terhesen rajta es semmi baja nem lett a lanyomnak!9 oras repulouton voltam
2010. máj. 14. 14:44
 3/7 A kérdező kommentje:

Azert kerdeztem mert itt olvastam az egyik kerdesben, hogy nem szabad, de nekem ez olyan furinak tunik, mert nem hiszem hogy sugarveszely lenne a kapukban. Ugy hittem hogy az a kapu hasonlo mint a boltokban a lopasgatlo a bejaratnal. Akkor en tudtam jol.

2 het mulva repulok es ilyenrol meg nem hallottam, gondoltam megkerdezem.

Koszonom a valaszokat!

2010. máj. 14. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
én átmentem Mo-on a Malévnál. ott le sem szarták, h kismama vagyok, én meg nem tudtam ,h nem szabad. Aztán Cipruson óbégattak, hogy én álljak ki a sorból és ne a kapun menjek, először nem értette miért, de tapogatás közben elmondta a nő, hogy mi miatt. Na, akkor beapárztam ,h odafelé már átmentem. Hazafelé már nem mentem át Mo-on sem. De semmi baj nem lett a kicsivel, most 14 hós.
2010. máj. 14. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 2 alkalommal repültem a terhességem alatt.Amikor a csomagjaimat adtam le akkor szóltam, hogy babát várok,figyeljek-e valamíre.A hölgy aki vette fel a csomagjaimat azt mondta,nagyon jó hogy szóltam mert az ellenörző kapun nem szabad átmennem. Ugyhogy a kapu helyett egy hölgyike vizsgált át a Malévnál és nagyon kedves volt velem.Ha esetleg idegen országból jön valaki haza jó tanácsnak annyi,tanuld meg az adott országban hogyan kell mondani terhes vagyok persze ha még nem látszik a poci.Jó babavárást!

2010. máj. 14. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:

A 16:14-es vagyok,elfelejtettem neked ezt a linket elküldeni, érdemes elolvasni.A lényeg majdnem az oldal alján van amíre szükséged van a repüléssel kapcsolatban:

Repülés gyermekkel címszó alatt

[link]

2010. máj. 14. 16:26
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat, akkor megis rosszul gondoltam hogy artalmatlan.

Koszi mindenkinek!

2010. máj. 16. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!