Terhesen tenyleg nem szabad atmenni a repteri ellenorzo kapun?
Azert kerdeztem mert itt olvastam az egyik kerdesben, hogy nem szabad, de nekem ez olyan furinak tunik, mert nem hiszem hogy sugarveszely lenne a kapukban. Ugy hittem hogy az a kapu hasonlo mint a boltokban a lopasgatlo a bejaratnal. Akkor en tudtam jol.
2 het mulva repulok es ilyenrol meg nem hallottam, gondoltam megkerdezem.
Koszonom a valaszokat!
Szia!
Én 2 alkalommal repültem a terhességem alatt.Amikor a csomagjaimat adtam le akkor szóltam, hogy babát várok,figyeljek-e valamíre.A hölgy aki vette fel a csomagjaimat azt mondta,nagyon jó hogy szóltam mert az ellenörző kapun nem szabad átmennem. Ugyhogy a kapu helyett egy hölgyike vizsgált át a Malévnál és nagyon kedves volt velem.Ha esetleg idegen országból jön valaki haza jó tanácsnak annyi,tanuld meg az adott országban hogyan kell mondani terhes vagyok persze ha még nem látszik a poci.Jó babavárást!
A 16:14-es vagyok,elfelejtettem neked ezt a linket elküldeni, érdemes elolvasni.A lényeg majdnem az oldal alján van amíre szükséged van a repüléssel kapcsolatban:
Repülés gyermekkel címszó alatt
Koszonom a valaszokat, akkor megis rosszul gondoltam hogy artalmatlan.
Koszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!