Tippelnétek, hogy hány hetes terhes lehetek?
Azért érdekelne, mert egyre több kritikát kapok (nem mondom meg, hogy túl kicsinek, vagy túl nagynak mondják, hogy ez ne befolyásoljon senkit), kíváncsi vagyok, hogy ti mekkorának látjátok kb. a pocakom. :) Köszi!
Kaptal azert egy par 20 hetes valaszt is! Ebbol is latszik, hogy mindenki mas, es a hasmeret/forma pedig olyan sok mindentol fugg, legfokepp amugy genetika. Ne foglalkozz veluk.
En most vagyok 21 hetes, a Lidlben penztaros egy kismama, ahova szoktunk jarni vasarolni, o is terhes, 2 hettel jar elottem, par nappal ezelott azt mondja nekem, mikozben epp fizetek, hogy milyen hatalmas a hasam, mennyivel nagyobb, mint az ove, meg hogy en mit eszek... (mikozben ugye allt a sor, hallotta mindenki). Jol megbantott engem is, pedig nagyjabol atlagos hasam van szerintem (neztem sok kepet interneten), neki van egy kicsit kisebb...
Kedvencem, amikor azzal hoskodnek a kismamak, ki mennyit hizott a terhesseg alatt...
Ne vedd a szívedre, mert a hasad nem nagy, az én mostani méreteim alapján az enyém már 22 hetesen ekkora lesz.
Dagadt meg aztán főleg nem vagy. Semmid sem kövér, szerintem alig van fölösleg rajtad a babát leszámítva.
Nagyon bunkó, aki leszól egy terhes nőt, hogy kövér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!