Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelnétek, hogy hány hetes...

Tippelnétek, hogy hány hetes terhes lehetek?

Figyelt kérdés

[link]

Azért érdekelne, mert egyre több kritikát kapok (nem mondom meg, hogy túl kicsinek, vagy túl nagynak mondják, hogy ez ne befolyásoljon senkit), kíváncsi vagyok, hogy ti mekkorának látjátok kb. a pocakom. :) Köszi!

2017. ápr. 21. 19:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
84%
En nem ertem ezt miert mondjak hogy tul nagy vagy tul kicsi has .. nem teljessen m1 ? A lenyeg hogy a baba jol fejlodik egeszseges . Meg mintha tehetnel rola . Amikor terhes voltam nekem sokan mondtak hogy milyen kicsi hasam van . Kb piszkaltak vele sokan . Mit tudok vele csinalni? Nemertem az ilyen buta embereket.
2017. ápr. 22. 10:02
 22/25 A kérdező kommentje:
Én úgy veszem, hogy ledagadtoznak. :D Az a baj, hogy tényleg bálnának érzem magam és csak ráerősítenek ezek a megjegyzések. Viszont igazad van, hogy az a lényeg, hogy a baba jól fejlődik, miután megszületik hátha megfeledkeznek a hurkáimról. :D
2017. ápr. 22. 10:10
 23/25 anonim ***** válasza:
A kepet elnezve nem nezel ki daginak. Ne foglalkozz veluk :)
2017. ápr. 22. 10:17
 24/25 anonim ***** válasza:

Kaptal azert egy par 20 hetes valaszt is! Ebbol is latszik, hogy mindenki mas, es a hasmeret/forma pedig olyan sok mindentol fugg, legfokepp amugy genetika. Ne foglalkozz veluk.

En most vagyok 21 hetes, a Lidlben penztaros egy kismama, ahova szoktunk jarni vasarolni, o is terhes, 2 hettel jar elottem, par nappal ezelott azt mondja nekem, mikozben epp fizetek, hogy milyen hatalmas a hasam, mennyivel nagyobb, mint az ove, meg hogy en mit eszek... (mikozben ugye allt a sor, hallotta mindenki). Jol megbantott engem is, pedig nagyjabol atlagos hasam van szerintem (neztem sok kepet interneten), neki van egy kicsit kisebb...

Kedvencem, amikor azzal hoskodnek a kismamak, ki mennyit hizott a terhesseg alatt...

2017. ápr. 24. 17:40
 25/25 anonim ***** válasza:

Ne vedd a szívedre, mert a hasad nem nagy, az én mostani méreteim alapján az enyém már 22 hetesen ekkora lesz.

Dagadt meg aztán főleg nem vagy. Semmid sem kövér, szerintem alig van fölösleg rajtad a babát leszámítva.

Nagyon bunkó, aki leszól egy terhes nőt, hogy kövér...

2017. ápr. 24. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!