Tippelnétek, hogy hány hetes terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Azért érdekelne, mert egyre több kritikát kapok (nem mondom meg, hogy túl kicsinek, vagy túl nagynak mondják, hogy ez ne befolyásoljon senkit), kíváncsi vagyok, hogy ti mekkorának látjátok kb. a pocakom. :) Köszi!
2017. ápr. 21. 19:51
13/25 anonim válasza:
34? Nekem kb. ekkora volt, legtöbbek szerint kicsi, pedig nem :) Most vagyok 39 hetes, 97 cm hassal, 2. baba.
14/25 anonim válasza:
Én 21hetes vagyok a picimmel és most ekkora a hasam. Viszont nálam a csípőm nagyon keskeny.
Talán 33-34 hetes lehetsz? :)
16/25 anonim válasza:
Nekem is kb. 34-35 hetesen volt ilyen, úgyhogy erre tippelnék.
18/25 anonim válasza:
kritikát általában akkor kapja a kismama, amikor kisebb a hasa, mint amit elvárnának. Nekem kb. 24 hetesen volt ekkora.
19/25 anonim válasza:
Nekem szülés előtt 2 héttel 36 hetesen volt ekkora hasam.
20/25 A kérdező kommentje:
Akkor most már elárulom, hogy mindenki azzal piszkál, hogy túl nagy a hasam. Első baba lesz és holnap töltöm a 28. hetet. Elég vegyes válaszok jöttek, de azért elkeserít, hogy van aki már szülés előttire tippelt. :( Ezek szerint tényleg nagy a hasam. :( Köszönöm mindenkinek a választ!
2017. ápr. 22. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!