Ajánlanátok nekem Miskolcon jó nőgyógyászt? Babát tervezünk és már most szeretnénk elmenni egy jó dokihoz.
Nagyon köszönöm, kedvesek vagytok, még pár hét, és megyünk valakihez az említettek közül, és persze mi is megtesszük a magunkét, hogy jöjjön a kisbaba:)))
Köszi még egyszer!
Szia!
Én Dr.Sikó Lászlóhoz járok, van magánrendelése ugyanott ahol P.Szikszay Ádámnak, nagyon szép fenn van róla kép a honlapján. Mi kifejezetten azért kerestük fel, mert 1,5 évig nem sikerült a baba, itt ahol lakunk jártam nőgyógyászhoz. Azért őt választottam, mert endokrinológus is, és jól tettem, mert ilyen problémám volt, amivel más nem tudott mit kezdeni. Rögtön pótolta ahiányzó vizsgálatokat, kiderítette az inzulin rezisztenciát, és párom hormonporblémáját, kaptam merckformint. 3 hónapja jártunk hozzá, 1 hónapot szedtem a gyógyszert és teherbe estem. Most is hozzá járok, figyelemmel kíséri a TSH, májfunkciót, cukrot és vérképet, lelkiismeretes, kedves és tényéeg odafigyel a páciensre, még abban is tanácsot adott, hogy hogyan étkezzem, mit egyek, így nem kellett külön még endokrinológushoz is mennem, és soha nem tudhatod, nem-e ott van a gond. Kifejezetten meddőséggel, PCOS -al is foglalkozik.
31 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!