20+2 napos kismama vagyok. Néha ritmusosan érzem a baba mozgását. Lehet hogy csuklik?
2017. ápr. 21. 15:32
1/9 anonim válasza:
En azt hittem hogy mar mindent lattam,es hallottam eddigi eletemben,es ujat senki nem tud mar mondani,mutatni,de ugy latszik meg mindig meg tud lepni egy ket marha a sok hulyeseggel. Ilyet...
2017. ápr. 21. 15:38
2/9 anonim válasza:
Igen.
2017. ápr. 21. 15:41
3/9 anonim válasza:
Ó ez a legcukibb! Igen, az biztosan a csuklás!
Nekem is csuklott, volt hogy napjában többször is! :)
Nem lehet mással összetéveszteni :)
2017. ápr. 21. 15:42
4/9 anonim válasza:
1-es. Az hogy te nem tapasztaltál ilyet, miért zárod ki a lehetőségét?
Igenis csuklanak, szerintem a legtöbb kismama érzi is. A fiam is csuklott pocakban és most babaként is sokszor csuklik.
2017. ápr. 21. 15:43
5/9 A kérdező kommentje:
Első babám még nincs tapasztalatom, hogy ilyen korán érezhetem-e vagy sem. 1- es ha nem tudsz a kérdésre válaszolni inkább ne írjál semmit. Azért teszem fel a kérdéseim hogy tanuljak belőlük és nem azért ,hogy ilyen emberek kritizáljanak.
2017. ápr. 21. 15:50
6/9 anonim válasza:
Igen, ilyenkor már érezheted.
1. Mi a baj, miért kellett leszólnod a teljesen normális kérdést?
Én is "többféle történést" éreztem, de magamtól nem jöttem rá, h melyik mi lehet. Egy uh közben, amikor hirtelen megint jött egy jellegeztes mozgástípus, a szonográfus, rám nézett és azt mondta : "Épp csuklik a babája" Onnantól kezdve felismertem.
2017. ápr. 21. 16:06
7/9 anonim válasza:
Én 24 hetes kismama vagyok és én is érzem 1-2 hete ezt a ritmusos mozgást. Nekem már második baba, de nem emlékeztem, hogy az elsővel mikortól éreztem a csuklást. Valahogy későbbre emlékeztem. De a mozgás alapján annyira biztosan csuklást érzek, csak korainak gondoltam.
2017. ápr. 21. 17:01
8/9 anonim válasza:
Első babámat korán éreztem csuklani, pontosan nem emlékszem mikor, de a ritmusos rángás féle bizony csuklás lesz.
2017. ápr. 21. 17:11
9/9 anonim válasza:
Első: te pasi vagy? Vagy meg nem voltál terhes?
Szerintem nem lehetetlen. En most 23. hettol érzem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!