Igen,minden doki azt mondja hogy azt kell szedni.Ha nagyon fáj a hasad,puffadsz arra azért vigyázz,sokat lihenj!!!Nem akarlak megijeszteni de én 6 hetesen vetéltem el októberben.Állandóan fájt a hasam,puffadtam. :(((
2017. ápr. 21. 09:34
2/18 anonim válasza:
Ameddig nem görcsölsz és vérzel, nem kell aggódni, mert teljesen normális! Nem kell egyből az ördögöt a falra festeni, és ijesztgetni a másik kismamát!
Kedves kérdező, nyugodtan szedj 3x2 Magne B6-ot. Ez a minimum, amit minden kismamának ajánlanak, mert nagyon jó görcsoldó. És mindenképp beszélj majd erről a nőgyógyászoddal, mert lehet kapsz majd nagyobb magnéziumtartalmú vitamint.
2017. ápr. 21. 09:50
3/18 anonim válasza:
Nyugodtan szedhetsz magnéziumot, de a magne b6-nál vannak sokkal jobb felszívódásúak.
2017. ápr. 21. 09:55
4/18 anonim válasza:
Kedves második!!!Nem akarom ijeszgetni,de úgy gondolom jobb félni mint megijedni!!!Annyi okos van ès falra mászok ettől hogy természetes.Egyáltalán nem az!!!Nekem is mindenki azt mondta és ez lett a vége.... Én azért írtam neki,hogy sokat kell pihenni.A dokinak meg mindenképp említsd meg ha nem mulik.Persze még jo hogy mindrn terhesség más.Jó egészséget ķívánok!
2017. ápr. 21. 09:59
5/18 anonim válasza:
Így van, teljesen normális a szurka és húzódás. És valóban érdemes megtalálnod a nekedvaló magnézium készítményt. A lényeg, hogy folyamatosan adagolódjon, nem pedig napi egyszer sokat.
2017. ápr. 21. 10:01
6/18 anonim válasza:
De, hidd el, hogy teljesen normális a hasfeszülés, és hasszurka. Ugyanis elkezd a méh felkészülni egy magzat kihordásához, ami nem jár tünetmentesen, csak ritkán.
2017. ápr. 21. 10:54
7/18 anonim válasza:
Nekem a Magne B6 egyáltalán nem vált be, úgyhogy Magnosolvot szedek.
2017. ápr. 21. 10:56
8/18 anonim válasza:
Magnerot a legjobb, erosenn sokkal a Magne B6-nal.
A huzodas, szurka normalis. Nekem 3 terhessegem volt (/van, a 3. ugyanis folyamatban, 21 hetes :)) es mindharomszor huzott, szurt a hasam, pedig a 2. hat hetesen vetelessel vegzodott, a masik ketto nem.
2017. ápr. 21. 11:08
9/18 anonim válasza:
Én szégyenlem magam hogy ilyen tapló emberek vannak! A Hkm azt jelenti hogy Hetes KisMama. Én is így írom le, érdekes hogy akik tudják miről van szó nem szólnak be. De látom itt akadnak tudatlan emberek, akik azt élvezik hogy kötekedhetnek a kérdezővel!
Kedves kérdező! Ne aggódj a görcs és a szúrka teljesen normális. ettől nem fogsz elvetélni! Szedj magnéziumot, attól elmúlik. Én sima magnézium pezsgőtablettát iszok, és nekem az is működik, persze ezt embere válogatja. És nyugi. 😊
8+6 Hkm 😊
2017. ápr. 21. 11:34
10/18 anonim válasza:
Ja, közben látom kitörölték a hkm- es megjegyzéseket. 😊 Utolsó voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!