Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Régimódi vagyok? 35 hetes...

Régimódi vagyok? 35 hetes vagyok és már jó ideje eldöntöttem, hogy textilpelenkát fogok használni, majd én főzök a babónak, persze nem kizárólagosan, mert utazáshoz könnyebb az eldobható pelus és az üveges bébiétel. De.

Figyelt kérdés
Akárhol elmondom ezt nagyon csúnyán néznek rám, mondván, hogy úgysem lesz erőm, energiám, időm ezekre és hogy mennyivel egyszerűbb lenne, ha. Kérdem én hogy ezek a mostani úgymond már tapasztalt szülők milyen pelusban voltak gyerekek és mit ettek. Persze, hogy azóta változott a világ, de nem értem miért kell ezt lenézni. Várom a hasonlóan gondolkodók vagy épp ellenzők tapasztalatait, véleményét.
2008. okt. 13. 22:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
az utolsó válaszolótól kérdezem,hogy patikákban kapható-e a monapel vagy vmilyen textil pelus? mert nekem oda van kártyám a munkáltatótól.
2008. okt. 14. 10:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A modernebb textilpelenkáról a Reggeli Rtl Klub Csak Csajok műsorban hallottam énis egy védőnő beszélt róla.Elsőre nagy összeg de a végén olcsóbb és egészségesebb és nincs annyi macera vele mint régen és ugye környezetbarátabb.Ezt ő mondta.Én hiszek neki.Mondjuk ugye márkákat nem mondott(hatott).Én meg fogom még gondolni ezt a kérdést,de főzni biztos én fogok mert szerintem nem kerül több időbe mivel meg lehet úgy oldani hogy a család ebédjével párhuzamosan készüljön na meg abban biztos az van amit én beleteszek.Nyilván utazáshoz stb lesz tartalék üveges.

Nem vagy régimódi.

2008. okt. 14. 12:21
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, mindenkinek boldog babavárást.
2008. okt. 14. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!