Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » MIDSTREAM vagy teszvesz-es...

MIDSTREAM vagy teszvesz-es ONE STEP melyikben bízzak? Egyik pozitív a másik negatív, ugyanabból a vizeletből?

Figyelt kérdés
3Nap van nem vártig.Mindkét teszt 10-es érzékenységű
2010. máj. 14. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:
gratula, a pozitív teszt terhességet jelent, a negatív téves eredményt. De gondolom úgyis tudod, hogy CSAK a terhesség (és egy rendkívül ritka pajzsmirigy rendellenesség) termel HCG-t.
2010. máj. 14. 09:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is valószínű a terhesség, de nekem volt már téves pozitív tesztem, igaz halvány volt, de pozitív. Pedig állítólag nem lehet. Két-három nap múlva tesztelj újra, akkor biztos lesz már a dolog. Amikor babás lettem, én is már 3 nappal előbb is teszteltem, és negatív lett, pár óra múlva megtaláltam, és akkor nagyon halvány 2. csíkot láttam rajta, így reménykedtem. Ilyenkor még nem biztosak a tesztek.
2010. máj. 14. 09:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a vaterán rendelt 10-es teszt volt halványan pozitív,ugyanabból a vizeletből a 10-es Qupidó szintén halvány pozitív, másnap viszont megjött és nem volt baba.
2010. máj. 14. 10:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Biztosan terhesség, téves pozitív teszt nincsen, de sajna ebből az esetek 20-30%ában nem fejlődik baba, ezért felszívódik vagy elmegy az esedékes menstruációval.
2010. máj. 14. 10:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Melyik teszt volt a pozitív??
2010. máj. 14. 14:46
 6/6 A kérdező kommentje:
A One step teszveszes volt a pozitív.
2010. máj. 14. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!