Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől viszkethet ilyen rettene...

Mitől viszkethet ilyen rettenetesen a hasam? 35h Km

Figyelt kérdés
A köldököm felett kibírhatatlanul viszket!35 hetes vagyok, nem túl nagy pocakkal! (104cm)Oldalra egyáltalán nem kerekedik, csak előre hegyesedik!nincs megrepedve sehol sem.Lehet hogy nem tud tovább nyúlni, és azért viszket ennyire a köldök felett??
2010. máj. 13. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Mivel kened?

Nem akarlak elkeseríteni, de nálam is így volt, csak előre nőtt, köldök fölött viszketett kb félidőtől és az utolsó hetekben pont ott végig is repedt, pedig naponta 2x kentem

2010. máj. 13. 21:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Ne idegesíts! Második terhességem!a lányomnál sehol nem repedtem!Babaolajjal kenem, anno is azzal kentem!Valami más ötlet??Keresztbe, vagy hosszanti irányba repedtél?Ja és nem csak viszket, de ég is!
2010. máj. 13. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Hosszanti irányban. Nekem talán az tett be, hogy a végén erre rá is rugdosott pont ott a baba.

Az olaj szerintem jó. Én krémmel kentem és azóta több helyen is olvastam, hogy az olaj jobb. Most reggel krém, este olaj és reménykedem, hátha nem szaporítom :)

Egyébként nem is a csíkok a gázosak (kb 15 db van) , hanem az, hogy ott teljesen rugalmatlanná vált a bőröm és előreesik.

Ha az első babádnál nem repedt, akkor talán megúszod!

2010. máj. 13. 21:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!Reménykedem!
2010. máj. 14. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!