Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A magzatvíz mintavétellel a...

Tavasz77 kérdése:

A magzatvíz mintavétellel a genetikán és vírus fertőzésen kívül még mit néznek?

Figyelt kérdés
18 hetes UH-n a SOTE I-n kissé echodens beleket láttak a babánknál. Az orvosom magzatvíz mintavételt javasol, és rögtön le vetetett tőlem vért is toxoplazma meg egyéb vírus szűrésre. A férjemmel úgy döntöttünk elmegyünk még egy UH-ra. Több szem többet lát alapon. Mivel 40 éves vagyok már korábban csináltattunk prena tesztet,az negatív lett. Holnap megyünk a magán UH-ra, de még ha látszódni is fog még mindig az echodens bél, nem tudom vállaljam-e a magzatvíz mintavételt. Igyekeztem az orvosommal átbeszélni a témát, bár éppen úgy éreztem magam, mint akit fejbe vágtak, és kellett 1-2 nap hogy megemésszem a dolgot. Az orvosom genetikus is, így adok a szavára, de azt is érzem, olyan, mintha a homlokomra rá lenne írva, hogy 40 vagyok, és ettől mindenki annyira óvatos lesz, én meg idegroncs:-(

2017. ápr. 18. 14:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Drukkolok! De szerintem jó lesz az eredmény. :)
2017. máj. 3. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!