Meddig dolgoztál, gigsz dolgozni terhesen, utána terhességi táppénzen, betegszabin vagy szabin voltál, leszel?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 16. 16:59
11/19 Tubarózsa válasza:
Szia!
Én még nemtudom meddig dolgozok pontosan, amíg birok. Mindenestre max a 29-32.hétig tervezek dolgozni. Ha a 29.héten jövök el, kiveszem az éves szabim (21napom van)kb 3hét tp és szülés elött igénylem a csedet, ha a 32.hétig tudok melo akkor szabadság+csed. Meglátom majd, hogy birom. Attól is függ, meddig dolgozok majd, hogy nő majd a pocakom, meddig férek be a volán mögé:D , mivel buszsöför vagyok.
26N 18hetes kismama
12/19 anonim válasza:
36. hétig dolgoztam, utána cseden voltam.
13/19 anonim válasza:
Szülés előtt 5 napot voltam táppénzen, azaz 39 hetesen mentem táppénzre.
14/19 anonim válasza:
8-as vagyok. Alapvetően nem érdekel a pontozás, de most kivételesen kíváncsi lennék, hogy miért 0%-ban hasznos a válaszom. Szerintem a kérdésre válaszoltam.
15/19 anonim válasza:
Kedves 8as lehet azért, mert társadalmi elvárás, hogy dolgozz minél tovább, de ha fizikai munkát végez az ember lánya nem bizti, hogy jó ötlet ez és igen ha jövőre hozzánk is leszáll az a gólya én se tervezek sokáig dolgozni.
16/19 anonim válasza:
Nem fizikai munakát végeztem, de elöntött a vér a 8. héten és a 19. hétig véreztem elég rendesen. A fél terhességemet kórházban töltöttem, a végén is egy hónapot voltam bennt. Eleve a vérzés nélkül is 3 különböző, tehesség előtt fennálló dolog miatt nyilváníthattak volna veszélyeztetett terhesnek. Nem tudom ez másnak miért fáj. Dolgoztam és dolgozok eleget, bőven kifizettem már a táppénzemet. Na mindegy, a lényeg, hogy itt fekszik mellettem az egészséges 5 éves lányom. (Mondjuk azóta mindenkit lepontoztak, ahogy itt szokás.)
17/19 anonim válasza:
Ha nem lesz akadálya,akkor szeretnék gyakorlatilag vegig dolgozni. Pár héttel a terminus előtt hagynám abba. Persze ha bármi komllplikacio adódik ,vagy csak egyszerűen nem bírom,akkor előbb hagyom abba. (szabit én úgy tudom,hogy csak annyit lehet kivenni amennyi az evben arányosan jár. Tehát pl. július 1-i szulesnel és 20 nap eves szabival 10 napot. En eddig így kalkuláltam...utana vennem ki a szülési szabikat)
18/19 anonim válasza:
Oh,tényleg ne foglalkozz a pontozassal... itt bocs,de 1-2 ember elég alacsony szinten lehet.... plusz mellé arrogáns,irigy. Ez így elég rossz kombináció. Rafekszenek a piros gombra,ennyit tudnak. :) majd biztos én is kapok,hogy ilyen "allat" vagyok,hogy nyomnam égig a munkát :) hat ez van. Szerintem a mi szempontjainakat úgyis mi tudjuk a legjobban megitelni,százalék ide vagy oda. Ez ne befolyásolja!
19/19 anonim válasza:
27 hetes kismama vagyok és aug végéig tervezek eddig dolgozni, de ha minden rendben halad és bírni fogom magam, akkor lehetséges, hogy szeptemberben 2 hetet még dolgozok, s majd csak szülés előtt 28 nappal megyek el a munkahelyről. Ha bármi közbe szólna, akkor elmennék hamarabb táppénzre és kivenném a maradék szabimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!