Kismamaruha mikortól?
Nem anyósod miatt kell új gatya, hanem ha már nem kényelmes a régid akkor.
Én már 15 hetesen hordtam amúgy :) de azért mert a meglévő nem volt kényelmes ülve, nekem meg ülő munkám volt.
Változó kinek mikor kezd el nőni a hasa, nekem nagyon hamar látszott, már 12. hét előtt, nagyjából akkortól hordtam kismama gatyát, aztán most meg hogy közeleg a szülés egyáltalán nem lett nagy hasam.
A terhesség elején a puffadástól nő a has, én nagyon puffadtam, te lehet hogy nem így még nem kell a terhes gatya.
Amúgy nem baj, ha körülnézel hol mennyibe kerül stb. mert úgyis kelleni fog. Illetve egy bandázzsal lehet még egy darabig helyettesíteni ami egy cső formájú anyag és lehúzva a zippzárt tudod hordani.
Nekem már a 8. hét környékén NAGYON szorított a farmerem, ezért vettem egy kismama nadrágot. (Többet nem is mertem, mert féltem, hogy meg se marad, volt már egy korai vetélésem.) Pedig amúgy nem is látszott a hasamon semmi.
Most 30 hetes vagyok, és nadrágokon kívül eddig a hétig nem vettem kismama ruhát, hanem normál felsőkből és egy kardigánból 1 számmal nagyobbat, mint régen. Igyekeztem olcsóbbakat venni, mert jövőre már nem lesznek jók.
A héten a Lild-ben elcsábultam és vettem két kismama ruhát, mert pólóárban voltak, és egész csinosak.
Szóval nem érdemes vagyonokat költeni, főleg úgy, hogy még nincs is rá szükséged. Ha most megveszed azt a kismama nadrágot, ami pont jó rád, pár hónap múlva dobhatod ki, mert kicsi lesz, pedig nagyon drágák. Ha meg sokkal nagyobbat veszel, nem lesz csinos, és csak rosszul érzed benne magad...
Köszönöm szépen a válaszokat! Én is úgy gondolom, hogy mire lesz pocak, már nem fog kelleni a hosszú nadrág. Felsőt, tunikát vettem néhány újat, mert a cicik már nagyon nőnek.
Eddig próbáltam finom és udvarias maradni, de tegnap ötödször hallgattam végig ezt, és anyósom szinte már hozni akart nekem. :-\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!