Horta már ki valaki úgy a Babóját, hogy a külső méhszáj már az elejétől nyitva volt, és a méhe állandóan keményedett?
16 hetesen kezdődtek a keményedések. Nagyon sokáig tartott egy-egy, és napi többször, sokszor. 17 héten kiderült, hogy a külső méhszájam is nyitva van. Egy hét kórház, majd otthoni gyógyszeres kezelés. Most váltottunk is mert eddigiek csak kissé segítettek, még mindig keményedik. Főleg az emésztőrendszerem zargatja, az is rátehet egy lapáttal. 20. hetesen (tegnapelőtt) még mindig változatlan méhszáj. De új gyógyszereket kaptam, és más dózisban. Egyenlőre seduxen 2x1, magnézium, és nos-pa (attól meg tartok, mert lazítja a méhnyakat is) Így dilemmázok a beszedésében.
Hát, röviden ennyi. Mire számíthatok? Tapasztalatok?
Köszönöm ezt a sok bíztató szót. Így látva a ti eseteteket, már nem látom olyan borúsan a helyzetet. Attól tartottam, hogy ezekkel a keményedésekkel a 24. hétig se lehet kibírni. Mostmár más kép áll végre előttem. Legalábbis a sok idegeskedéstől sikerült részben megszabadítanotok. Amúgy én is sokat pihenek, de néha főzőcskézek. Más dokgom nincsen. De a legrosszabbak az éjszakák. M indig felpuffadok, és attól is keményedek. Éjjel mindig kemény mikor felébredek, de bízok a méhszájam szívvóságában.
Kösz mégegyszer mindenkinek! Jó pocakosodást és/babázást kívánok!
Köszi a válaszokat!
Sajnos az étkezésem szelektálása után is puffadok. Alapból nem eszek semmi olyat, ami bárkit is puffaszt, de engem még a víz is sajnos. Nár alig van pár étel amit meg tudok enni, és ennek ellenére mégis puffadok. Teljesen rááltam még az olyan reformkonyhás dolgokra is, hogy pl.: szénhidrátot és fehérjét együtt tilos. Ennél többet már kajaügyileg nem tudok tenni. Reggel, és este iszok egy kis kaukázusi kefírt, ami enyhíti a panaszaimat, meg legalább a nagydolgokat is megsegíti. Espuvisant is szedem, de sz@rt se ér szerintem. Állítólag a terhesség vége felé már javul a puffadásos dolog, remélem nálam is ez lesz, mert már szívesen ennék gyümölcsöket. Most egyenlőre a hámozott almára vagyok lekorlátozva. Zöldségből meg a vegyszermenetes saláta és a répa nem árt csak. Így tavasszal mikor látom a sok fincsi gyümit, a telkünkön érrik a korai cseresznye, hát... Majd meg őrülök egy-egy szemért, de azt se lehet. Amit az utolsó előtti válaszoló ajánlott, azt még megpróbálom, aztán ha az se jön be, akkor fényevő leszek:) Vagy legalábbis szigorú monodiétás.
Köszi minden tippet, és ha még valakinek van jó ötlete, akkor szívesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!