Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Horta már ki valaki úgy a...

Horta már ki valaki úgy a Babóját, hogy a külső méhszáj már az elejétől nyitva volt, és a méhe állandóan keményedett?

Figyelt kérdés

16 hetesen kezdődtek a keményedések. Nagyon sokáig tartott egy-egy, és napi többször, sokszor. 17 héten kiderült, hogy a külső méhszájam is nyitva van. Egy hét kórház, majd otthoni gyógyszeres kezelés. Most váltottunk is mert eddigiek csak kissé segítettek, még mindig keményedik. Főleg az emésztőrendszerem zargatja, az is rátehet egy lapáttal. 20. hetesen (tegnapelőtt) még mindig változatlan méhszáj. De új gyógyszereket kaptam, és más dózisban. Egyenlőre seduxen 2x1, magnézium, és nos-pa (attól meg tartok, mert lazítja a méhnyakat is) Így dilemmázok a beszedésében.

Hát, röviden ennyi. Mire számíthatok? Tapasztalatok?

2010. máj. 13. 15:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen tapasztalatom, de nem ilyenkor szokták összeölteni és 37-en kinyitni?
2010. máj. 13. 15:36
 2/15 anonim ***** válasza:
Engem össze varrtak.Nme volt semmi gáz, és időre született a lányom
2010. máj. 13. 15:40
 3/15 A kérdező kommentje:
Ma már nagyon ritka, hogy valakit összevarrjanak, mert ha a méhgörcs elég erős, akkor szakít. Már csak nagyon ritka ez a döntés. Évi pár ilyen eset, és nem a görcsök ellen, hanem, ha már továbbnyílt. De azért köszi, én is csak kérdés után tudtam meg erre a választ, tehát nálam ez nem működne eredményesen.
2010. máj. 13. 15:43
 4/15 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak: Voltak méhkeményedéseid is? Mert a méhszáj nyitottságára azt mondta a doki, hogy az annak is köszönhető, hogy második baba. Itt a keményedések okoznak nagyobb gondot.
2010. máj. 13. 15:45
 5/15 A kérdező kommentje:
A válaszokat köszönöm.
2010. máj. 13. 15:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Keményedésem, görcseim nem voltak.
2010. máj. 13. 16:21
 7/15 anonim ***** válasza:
69%

Én a 16. héttől vagyok nyitva 2200ra!

Magne b6-ot szedek 3*2-t, elméletileg, de gyakorlatilag csak napi 2-3-at .Ugyan úgy keményedek mint te, néha elég annyi hogy kimegyek a konyháig, máris kő kemény!Sőt alvás közben is sokszor arra ébredek hogy keményedem!Van egy 4 éves lányom, így minimális a pihenésem!Megpróbálom beosztani a napom úgy hogy délelőtt míg oviban van, mindent megcsinálok itthon, így a du szabad a játékra, pihenésre!

Amíg nincsenek görcsök, vérzés, addig nem lehet gond!!Nálam még a lepény is mellső falon van, így még nagyobb az esély a koraszülésre, de nem aggódom, mert már 35 hetes vagyok!Ne aggódj te sem, nem lesz gond!!!

2010. máj. 13. 16:22
 8/15 anonim ***** válasza:
69%

Èn görcsölök nagyon sokat. Néha napi 3-4 magnézium. 2x voltam dokinál aki azt mondta a méhszáj zárva. De néha iszonyatosan fáj. Ma egésznap takarítottam, de most is kemény nagyon. Nekem azt mondta szedjek paracetamolt ha fáj, és magnéziumot.

De a méhszáj hála isten zárva.

2010. máj. 13. 17:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A 18. héttől nyitva volt a méhszájam. Feküdnöm kellett, magne B6 szedtem (3*2), Diaphyllint (2*1). Nyugtatásra Pipolhen drazsét írtak fel, de ezt nem szedtem. Sokat görcsölt meg keményedett a hasam. A gyógyszerektől kicsit jobb volt, de nem múlt el teljessen. A 39. héten szültem. Kitartást kívánok Nektek, és ne idegeskedjetek (tudom nagyon nehéz, nekem sem sikerült mindíg). Sokat beszéltem a fiamhoz, hogy még ne jöjjön. Minden jót kívánok Nektek.

Egy éves kislegény anyukája

2010. máj. 13. 17:54
 10/15 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem is második babó és most vagyok 33 hetes és a méhszájam c 2222,sajna.Az orvosom riogat a koraszüléssel és be is akart feküdni,de én meg nem szeretnék eggyenlöre.Nincs kire bíznom a 18 hós fiamat 8 hétre.Napi 3x2 magnézium és sok,sok pihi.Összevarni engem sem akar pedig nagyon sokat keményedek,úgy napi 20x bíztos.Abban reménykedek,hogy még minimum 3 hetet kibírunk szülés nélkül.
2010. máj. 13. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!