Most 24 hetesen vették észre, hogy pajzsmirigy-alulműködésem van, lehet baja a babának?
Még csak a körzeti orvostól kaptam meg az eredményt, de egy elég bunkó orvosom van, nem tudtam semmit kérdezni. Endokrinológiára jövő hétre kaptam időpontot.
Eléggé aggódok, ugye nincs a babának semmi baja? Eddig gond nélküli volt a terhességem. Most megijedtem...
Milyen tüneteket vagy mit okoz egyáltalán a pajzsmirigy alulműködése? Mindehol csak olyan ködös infokat találok...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Remélem segít.35 hetes pockos
Ha valaki esetleg visszanéz erre a kérdésre, elmondom mi lett:
A doktornő megnyugtatott, hogy ha a babával eddig minden rendben volt (eredmények, ultrahang), akkor nem kell aggódnom. Az első 12 hétben nagyon fontos a hormonszint, míg kialakulnak a baba szervei. Ha gond lett volna az meglátszott volna a fejlődésén.
Az, hogy kicsit alacsonyabb a hormonszintem most csak azt jelenti, hogy a baba többet vesz el tőlem. Neki nincs hiánya semmiben, csak nálam látszik, hogy kevesebb. A legalacsonyabb dózisú gyógyszert kapom, hogy azért nálam is a normába hozzák az értékeket.
Amennyire megijedtem az elején, úgy tűnik mégsincs baj.
Remélem, ha ideakad más kismama, tudtam segíteni a tapasztalattal.
Nekem igen!
Most derült ki nálam is, bár épp csak alul működik, de azért kapok gyógyszert. Remélem minden rendben lesz!
Köszi, igen, minden rendben.
Azóta van egy makkegészséges, 7 hónapos örökmozgóm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!