Ha a lepény a mellső falon tapad igaz az nem túl. Jó?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 12. 14:27
1/9 anonim válasza:
Marhára mindegy. Ha császár lesz, a dokinak kell egy kicsit óvatosabban vágni, de se a babát, se téged semmiben nem érint.
2017. ápr. 12. 14:32
2/9 anonim válasza:
Nincs vele semmi baj, max később érzed mozogni a babát. De nem jelent rosszat, nekem is ott volt.
2017. ápr. 12. 14:39
3/9 anonim válasza:
2 gyerekem mellső falon tapadt. Nem hiszem h bármivel rosszabb lett volna, mintha hátsón tapadnak.
2017. ápr. 12. 14:39
4/9 anonim válasza:
nekem is melsőfalon tapadt a kislányom. semmi gáz nem volt,problémamentes terhességem volt aminek a végén 8 óra vajúdás után császár lett de ennek nincs köze ahhoz hogy hol tapadt a lepény :)
2017. ápr. 12. 14:40
5/9 anonim válasza:
Semmit nem jelent. Annyi a különbség, hogy később fogod a babát érezni mozogni. Illetve császármetszés esetén óvatosabban kell a műtétet végezni, fokozottabban kell figyelni.
Nekem is mellső falon tapadt, és makk egészséges kislányom született, természetes úton. Annyi hátrányunk volt belőle, hogy 20-21.héten kezdtem el érezni rendesen. De mivel első baba, ezért lehet egyébként sem éreztem volna előbb.
2017. ápr. 12. 14:41
6/9 anonim válasza:
Csak akkor baj, ha rálóg a méhszájra. Ha magasan van, akkor nem gond.
2017. ápr. 12. 14:46
7/9 anonim válasza:
Nem, az nem gond ha mellső falon. Az a baj, ha "ELŐL" tapadó. Azt azt jelenti, hogy nagyon lent van, akár még a méhszájra is rálóg. Ez az ami nem túl jó. De ez se mindegy, hogy a terhesség elején, vagy a végén áll fent. Mert ha még csak az elején mondták ezt neked, akkor az még tud feljebb menni. Ha a legvégén, a szülés előtt közvetlenül is rálóg a méhszájra, akkor viszont császármetszés szükséges. Mert a természetes szüléskor annyira elkezdene vérezni, hogy az a babát is és az anyát is veszélyeztetné.
De a mellső falival ne keverd össze! Mert a mellső fali az önmagában normális és ideális állapot. Amiatt ne aggódj.
2017. ápr. 12. 15:17
8/9 anonim válasza:
* Csak azt akarom még a válaszomhoz írni, hogy talán abból adódik neked is a kavarodásod, hogy az "elől" szót kétféleképpen szokták használni a méhlepény esetén. Az egyik értelmezés, hogy elől, tehát mellső falon. A másik pedig elől, tehát nem fent, hanem lent (mélyen) tapad. Ez valóban nagyon zavaró, hogy néha nem egyértelmű, hogy értik. Szerintem ezt érthetted félre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!