22 hetes terhes vagyok, ez hány honapot jelent?

Bár hónapokban nem sok értelme van számolni a terhességet (így a nagyi meg a szomszédnéni számol már csak manapság), az alábbi táblázat szerintem korrekten osztja fel a hetek-hónapok-trimeszterek megfelelését. :)

Azt hiszem teljesen normálisan kérdeztem. Nem kértem beszolást, sem lenéző válaszokat.
2-es és 4-es válaszoló, köszönöm!:)

1 honapban hany het van ? Komolyan a 4 eves fiam tudja!
Tenyleg ilyen sotet vagy, vagy tetteted ?

Mekkora parasztok vannak itt, nem hiszem el! Miért lenne ez ostoba kérdés?????? A terhesség 280 nap, ez 10 hónap, ha négyhetes hónapokkal számolunk. Akkor a végén a tizedik hónapban van a kismama, ostobák? Nem egyforma hónapokra vannak ám osztva a trimeszterek sem, mivel a 280 nap nem osztható hárommal. Ha naptári hónapokat számolsz (április, május, stb.) nagyjából kijön a 9 hónap. Én pl. februári végi utolsó vérzésnél estem teherbe, november végére vagyok kiírva. Ez kilenc naptári hónap.
Komolyan egyes válaszolók rosszindulatától kifordul az ember bele. De választ amúgy egy se tudott adni, mivel csak fröcsög a pofájukból a tudatlanság, nincsenek maguk sem tisztában a válasszal, de belerúgnak a kérdezőbe.

Utolsonak igaza van!
Bar en megneztem neten, amikor kivancsi voltam ra de az egyik valaszolo altal linkelt kep nagyon cuki :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!