Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány méhszáj vizsgálat volt...

Hány méhszáj vizsgálat volt nektek a terhesség alatt vagy éppen hanyadiknál jártok?

Figyelt kérdés

Nem rég beszéltem egy kismamával, akinek terhessége alatt összesen háromszor ellenőrizték a méhszáj állapotát.

Én havonta egyszer járok dokihoz(magán úton) és minden alkalommal megvizsgál.

Akkor most hol a hiba?Kell ennyi vizsgálat, vagy nem?!

2010. máj. 13. 14:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia! nekem most nézte meg először a doki, 18 hetes vagyok, de most is csak azért, mert fájt a hasam a bal oldalon, és keménynek találta a pocim, szóval ezek nélkül tutira nem nézte volna meg.
2010. máj. 13. 16:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem a tegnap nézte először. 40 hetes vagyok. Magánrendelésre járok, egy nagyon drága rendelőbe (szóval nem hiszem, hogy hanyagság miatt nem nézte eddig).

Igaz, egyszer, kb félidősen, csinált egy hüvelyi ultrahangot is, és azon állítólag látszik a néhszáj.

2010. máj. 13. 16:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Magánorvoshoz járok, a 30.hétig havonta 1x jártam, és minden alkalommal megnézte az orvos a méhszáj állapotát, manuálisan.

A 30.héttől 3 hetente járok, és most is ugyanúgy minden alkalommal megnézi. 33.héten derült ki, hogy 2100 lett, azaz elkezdett nyílni. Onnantól több pihenést javasolt.

2010. máj. 13. 18:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia!Én is magánorvoshoz járok,eddig egyszer nézte meg a 22.héten,most 27hetes vagyok.
2010. máj. 13. 19:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Tényleg minden doki másképp gondolja........
2010. máj. 13. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!