Az első babám elment. Igy amikor vele babás lettem, mindent meg akartam tenni, h. ne legyen semmi baj. De most már jó lenne, ha lehetne nekem is jó. Lehet még valami baj 17. héten az orgazmustól? Vagy várjak még?
Ha nem tiltott el az orvosod, akkor nem lehet semmi baj.
Nem értem mire vársz..az első baba esetleg az orgazmus miatt ment el?
Ez nem ezen múlik..nyugodtan legyetek együtt , addig amig a doki álljt nem parancsol, mert nyílt méhszájnál szokott ilyet az orvos.
Szia! Addig, amíg a doki nem tiltja, nyugodtan lehet!! Nekem is elment az első babám, és utána nem tiltotta a doki a sexet! Nyugi, ami neked jó, az a babának is!
Boldog babavárást!
Szia!
Sajnos nekem is volt egy vetélésem 2 éve, és most én is nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen! Az első 12 hétben nem volt szabad szexelni, de azt mondta a doki, hogy most már a második trimeszterben óvatosan bár, de el lehet újra kezdeni!
Már biztosan nem lesz semmi gond, ha nincsenek görcsös panaszaid, vagy barnázás, nyugodtan szeretkezzetek. Csak óvatosan :)
Boldog babavárást, és jó egészséget mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!