Nem lesz ekkor már késő védőnőhöz menni?
Figyelt kérdés
Elvileg 7 hetes terhes vagyok (gyakorlatilag 6 hetes, mert később volt az ovulációm). A héten voltam dokinál, aki hasi uh-n nézett meg. A magzat 8 mm volt, és bár én csak zúgást hallottam, az orvos azt mondta hogy ő hallja és látja is a szívműködést. Ezután azt mondta, hogyha nem vagyok szívbajos típus, akkor 12. hétre hívna vissza, tehát 5 hét múlva. Bele is egyeztem, de csak itthon kezdtem gondolkodni azon, hogy ez nem késő -e már. Tudom, hogy a támogatások miatt időben kell pl. a védőnőt felkeresni. Ráér a 12. héten? Illetve nem kell ilyenkor vérvizsgálat, meg ilyenek? Vagy ezek mind ráérnek? Első gyerek és csak azt tudom, amit a neten olvasok. Ott pedig már 7 hetes kor körül vér és fogorvosi vizsgálatról olvasok, meg védőnőről. Most akkor mi van?2017. ápr. 9. 06:47
21/21 anonim válasza:
Nem mondtad, hogy nem hiszed el, hanem közölted, hogy a kötelező megjelenni a támogatás miatt. Mi azon az ingerült, hogy leírtam nem így van? Hogy javasoltam olvass utána, ha esetleg nem hiszed? Hát ebben semmi érdekes nincs mikor ezen az oldalon mindenki az én úgy tudomból indul ki, nem a törvényekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!