Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes magzat súllya:513g...

Eniko80 kérdése:

24 hetes magzat súllya:513g és azt mondták, hogy ez nagyon pici. Másnak is ilyen pici volt? És mégis normál súllyal született?

Figyelt kérdés

#magzat #súllya
2017. ápr. 8. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Kb ennyit tippeltek a fiamnál 24 hetesen 4D-n. Semmit nem jelent. 31 hetes UH-tól meg végig nagynak tippelték. Egyébként átlagos súllyal, 3570 grammal született 2 nappal a kiírt előtt.
2017. ápr. 8. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben úgy is azt fogják írni, hogy becslés, nincs mit adni rá stb. ez így is van a leggyakrabban DE bajt is jelezhet, hogy a magzat nem kap meg mindent az anyaméhben és ezért nem tud jól fejlődni.Az én esetem a következő 18. heti genetikai vizsgálat óta mondták, hogy kisebb a baba.Először ráfogták, hogy később fogant, majd, hogy mi szülök sem vagyunk hatalmasak, tehát genetika, és persze minden rendben van, kicsi baba lesz legalább könnyebb lesz megszülni....aha hát persze...33. hétig huztuk akkor hellp szindróma miatt sürgősségi császár, a kicsi súlya nem érte el a másfél kilót.Persze akkor már összeállt a kép az orvosnak is hogy miért is volt kicsi a baba. Ez nem jelenti azt, hogy nálatok is baj van, de érdemes ezekre a dolgokra odafigyelni, és nem hagyni hogy lerázzák az embert.Utána kell járni.
2017. ápr. 8. 21:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Milyenek a méretei? Mennyire maradnak el a "normálistól"? Mert a becsült súly kevésbé fontos, inkább az a lényeg, hogy megfelelően fejlődik-e, nem marad-e el nagyon.

12 hetesen teljesen korának megfelelő volt?

Pont 24 hetesen egyik terhességemnél sem mértek, úgyhogy nem tudom mekkorák voltak akkor, de ahogy neten néztem szerintem annyira nem pici. De azért érdemes lenne jobban odafigyelni rá. Ha kicsit kisebb, az nem gond, ha megfelelő ütemben fejlődik tovább, de ha a későbbiekben jobban elmarad, az már baj.

2017. ápr. 8. 23:31
 4/9 anonim ***** válasza:

24 hetesen voltunk mi is 4Dn.

720g ra becsultek a kisfiam.

38.hetre 3490 el szuletett.

Szerintem is inkabb a tobbi ertek fontos.azok mekkorak?

2017. ápr. 9. 05:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem siman alabecsulzek vegig a tomeget ....

A vegere 4150g lett

Meg 38 hetesen is csak 3200got mondtak ra

Am ha a tobbi ertek jo akkor a tomeg nem erdekes

2017. ápr. 9. 06:56
 6/9 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, amúgy ebben a korban átlagnak írják a fél kiló körüli súlyt, nem is értem miért paráztatnak, hogy kicsi. Nekem egy rossz szóval se mondták, a méreteknél a monitoron látszott méret által számolt kor, az is tökre megfelelt a valóságnak.
2017. ápr. 9. 07:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezek csak becslések.Ha a többi érték jó,akkor minden rendben van.661 gramm volt 24 hetesen a lányom,3380-al született.Egy héttel a szülés előtt 2744 grammra becsülték.
2017. ápr. 9. 09:36
 8/9 anonim ***** válasza:

EGyrészt ez csak becslés, nem lehet pontosan megmondani.

Másrészt egyél nagyon sok fehérjét (húst), attól nőnek. :)

Csak a 26. heti méretet tudom, akkor kb. 900 g kéne legyen, de addig még van 2 heted.

2017. ápr. 9. 23:24
 9/9 A kérdező kommentje:
A többi méret sem túl nagy... de bízom benne,hogy a végére összekapja magát a picike! :) köszönöm szépen a válaszokat. 25-én megyek újra uh-ra,majs jelentkezem. Szép estét nektek.
2017. ápr. 13. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!