Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is "megduzzadt"a...

Másnak is "megduzzadt"a nemiszerve terhesség alatt?

Figyelt kérdés
nem is a szeméremdombra gondolok,hanem két oldalt alul,a nagy ajkak(azt hiszem így hívják,de nem akarok hülyeséget írni).Borotválkozásnál vettem észre,hogy megvan dagadva,és kicsit megijedtem hogy ez normális-e.Meg így mégnehezebb ott szőrteleníteni,így meg pláne..:S Már áttértem a hajnyíróhoz,az fent a szeméremdombnál oké,na de ott legalul meg két oldalt lehetetlen azzal,nemis mertem bevállalni:S borotvával se nagyon tudom ott,mert nem látok semmit,ha az egyik kezembe tükör van akkor meg egykézzel nemtudom csinálni..szóval kiborít..:S :)Esküszöm a terhességem alatt eddig ez a legidegesítőbb dolog,hogy nemtudok normálisan szőrteleníteni ott,és hulla vagyok mire végzek...de legalább lenne "eredménye",de sose sikerül normálisan..na eltértem kicsit a lényegtől,bocsánat,szóval normális hogy megvan duzzadva?(26h)
2010. máj. 12. 22:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is megvan duzzadva ott lent.Pont ma borotváltam,még jó hogy nem látott senki sem,különben ma este benne lennék a fókuszban:-))))))))
2010. máj. 13. 09:41
 12/12 anonim válasza:
100%

Látom már nem mai kérdés(:Én most jöttem a dokitól és elég rossz napja volt..Kérdezte viszketek e mondtam hogy nincs panaszom,minden a rendben.. (Nekem is duzzadtabb lent, sötétebb a bőröm a hónajamnál és a nemiszervemnél, és néha vami nyálkás cucc is többszőr jön, de nem kellemetlen illató, nem viszket..)erre a doki "megvizsgál" majd kiabál hogy ne hazudjak neki tiszta gomba vagyok,mert megvagyok duzzadva és sötétebb vagyok.. és a hüvelyemből is váladék van..azonnal kúp és kence-fice...Ráadásul egy ismerősöm volt az aszisztens,nem is mertünk egymásnak örvendezni,mert Én nem akartam a "gombás gondatlan nö2 leégetni, Ő pedig lehet hogy kellemetlenül érintette ..Szóval nem igazán kezdtem az emberünkkel semmit (: A következő hölgy szegény fekvőbeteg volt és mondta hogy mindek jött már erre a kisidőre hozzá..nem vizsgálja meg...

Tudom hogy rengeteget változott a testem és ez így is van jól..Tudom milyen ha valaki gombát elkap ég,viszket,szúr,csíp.kellemetlen illatú...

Csak elmesélem nektek hogy sajnos a kismamák élete,ha nem te parázod túl, van aki segít benne (:

2016. jún. 22. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!