Másnak is "megduzzadt"a nemiszerve terhesség alatt?
Látom már nem mai kérdés(:Én most jöttem a dokitól és elég rossz napja volt..Kérdezte viszketek e mondtam hogy nincs panaszom,minden a rendben.. (Nekem is duzzadtabb lent, sötétebb a bőröm a hónajamnál és a nemiszervemnél, és néha vami nyálkás cucc is többszőr jön, de nem kellemetlen illató, nem viszket..)erre a doki "megvizsgál" majd kiabál hogy ne hazudjak neki tiszta gomba vagyok,mert megvagyok duzzadva és sötétebb vagyok.. és a hüvelyemből is váladék van..azonnal kúp és kence-fice...Ráadásul egy ismerősöm volt az aszisztens,nem is mertünk egymásnak örvendezni,mert Én nem akartam a "gombás gondatlan nö2 leégetni, Ő pedig lehet hogy kellemetlenül érintette ..Szóval nem igazán kezdtem az emberünkkel semmit (: A következő hölgy szegény fekvőbeteg volt és mondta hogy mindek jött már erre a kisidőre hozzá..nem vizsgálja meg...
Tudom hogy rengeteget változott a testem és ez így is van jól..Tudom milyen ha valaki gombát elkap ég,viszket,szúr,csíp.kellemetlen illatú...
Csak elmesélem nektek hogy sajnos a kismamák élete,ha nem te parázod túl, van aki segít benne (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!