Másnak is "megduzzadt"a nemiszerve terhesség alatt?
Figyelt kérdés
nem is a szeméremdombra gondolok,hanem két oldalt alul,a nagy ajkak(azt hiszem így hívják,de nem akarok hülyeséget írni).Borotválkozásnál vettem észre,hogy megvan dagadva,és kicsit megijedtem hogy ez normális-e.Meg így mégnehezebb ott szőrteleníteni,így meg pláne..:S Már áttértem a hajnyíróhoz,az fent a szeméremdombnál oké,na de ott legalul meg két oldalt lehetetlen azzal,nemis mertem bevállalni:S borotvával se nagyon tudom ott,mert nem látok semmit,ha az egyik kezembe tükör van akkor meg egykézzel nemtudom csinálni..szóval kiborít..:S :)Esküszöm a terhességem alatt eddig ez a legidegesítőbb dolog,hogy nemtudok normálisan szőrteleníteni ott,és hulla vagyok mire végzek...de legalább lenne "eredménye",de sose sikerül normálisan..na eltértem kicsit a lényegtől,bocsánat,szóval normális hogy megvan duzzadva?(26h)2010. máj. 12. 22:47
1/12 anonim válasza:
Ekkora tragédia ritkán fordul elő!:S
3/12 A kérdező kommentje:
Ez remek:)Szóval a férjed is terhes volt?:)
2010. máj. 12. 23:02
4/12 anonim válasza:
igen, valóban normális, sokaknak előfordul!
esteelg kérj segítséget a férjedtől, lehet hogy jó móka kerekedik majd belőle... :)
vagy marad a kozmetikus
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves utolsó,végre egy értelmes válasz is:)Lehet az lesz,és "segítséget"kérek tőle,hát kíváncsi leszek én is arra ha én nem,ő hogy fogja tudni...:)
2010. máj. 12. 23:19
6/12 anonim válasza:
majd ha olyan színe lesz, mint egy érett szedernek, akkor fogsz igazán meglepődni!
:)
36 hetes km
7/12 A kérdező kommentje:
hát ez jó:)Nemszeretnék már meglepődni:) :S dehát sok furcsaság van terhesség alatt az biztos...úgyhogy biztos nem maradok ki ezekből én sem:S :)
2010. máj. 12. 23:32
8/12 anonim válasza:
Szerintem minden kismamának megduzzad egy kicsit.Ez attól van, hogy megnő a keringés a külső nemi szervekben is.Az egész véráramod jobban dolgozik most.A fokozottabb keringéstől duzzad meg.Sőt! Meg is kell neki dagadnia.Én is csak azt tanácsolom, hogy tükör előtt, vagy kérd meg a párod. Én most még boldogulok , de óriás hassal biztos meg fogom kérni a férjem.
9/12 anonim válasza:
Nekem is megvan duzzadva de nem csak a nagyajkak hanem még az erek is amik belül vannak!Undorítónak találom!Én 8 hónapos vagyok nincs kis hasam és tükörrel én simán letudom borotválni!Kérd meg a párod hogy szedje le Ő!
10/12 anonim válasza:
Nekem is hatalmas,ráadásul viszeres lassan már alig férek a bugyiba:-)Hát szerintem se valami guszta látvány,de hát ez legyen a legnagyobb bajunk.Szőrteleníteni én sem tudok nekem is a férjem csinálja.Persze hagy némi kívánnivalót maga után a dolog,de úgy vagyok vele hogy mivel már nem az első babám,látott már a dokim kívül-belül ennél cifrábbat is belőlem,ilyen aprósággal már nem foglalkozom.Mégsem őserdő az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!