Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen kinek lett felvezetve...

Terhesen kinek lett felvezetve dupla J kateter? Nagyon fajt?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 7. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát az UK-nál jobb, mert felkelhetsz vele. NEm szoktak fájdalomra panaszkodni a betegek, inkább kellemetlen a nőknek, férfiak jobban megszenvedik.
2017. ápr. 7. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Jelen!

Nekem életem legnagyobb kínja volt.

Elcseszte a doki, félretolta, olyan volt, mintha belülről vagdosnának, ő nem vette észre, hogy rosszul tolta be, iszonyat görcsöm volt, azt mondta a nővérke, hogy csak hisztizek (ez kb délután 5kor volt) vizelet éjfélig egy cseppvsem volt, ezért megnézett egy másik doki, ő vette észre, hogy rosszul helyezték fel, visszavitt a műtőbe, a kazéter űgy fel volt csavarodva, hogy nem tudta leszedni, uh nem mutatta hogy merre

2017. ápr. 9. 08:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Bocsánat, elküldte.

Szóval uh nem mutatta jól hogy merre tekeredett, így 32 hetesen vagy 10 rtg felvételt készítettek a hasamról, hogy le bírják szedni...

Életem legszörnyűbb órái voltak, aztán meg hetei, mert azon pánikoltam, hogy mit okozhatott a rtg a babámnál...

Gondolom millióból egy ilyen van, és pont én voltam az a "szerencsés", és persze pont terhesen...

Amúgy nem kellene fájnia, nekem csak azért óckodtak tőle, mert könnyebben felvihetnek vele valami fertőzést, ami terhesen nem szerencsés, de egyébként nem ördögtől való.

Minden jót

2017. ápr. 9. 08:59
 4/9 A kérdező kommentje:

en szerdan megyek vissza kontrollra .. annyira varom mar hogy megszulessen a pici

A minden napos fajdalom megorjit mar az fura ha jol vagyok..

Az orvos azt mondta hogy ebben az allapotban meg nem szivesen vezetne fel mert hogy meg jok az eredmenyeim.. azon gondolkozok ha igy jo eredmennyel is ugyfaj hogy nem tudok merre fordulni akkor milyen lehet rossz eredmennyel :s

2017. ápr. 9. 09:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor én azt tudom tanácsolni, hogy amíg van vizeleted és "csak" fáj, addig ne tetesd fel. Nekem anno muszáj volt, mert vizelet volt, csak nem ürült, a vesefunkció egyre rosszabb lett, hatalmas vesetágulatom lett, és a vesém majd odalett, amiből nekem csak egy van. Miután nem sikerült a dupla j, kapott a fiam tüdőérlelőt, 32 hetesen be akarták fejezni a terhességem majd az utolsó utáni pillanatban végül spontán lett vizeletürítés, így megúsztuk a korai császárt.

Amúgy az se mindegy, milyen pózban fekszel, én utána ha kezdtem görcsölni, vagy négykézláb mentem, kéz behajlít,tehát a fejed közel a talajhoz, fenék magasban, vagy háton feküdtem és a fenekem alatt nagyon megemeltem, így a gyerek jobban hagy helyet a vesének, elcsúszik onnan.

Hány hetes vagy amúgy?

2017. ápr. 9. 09:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor te jol megszemvedtel akkor en meg szerencsesnek mondhatom magam, csutortokon leszek 20hetes :)
2017. ápr. 9. 10:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor még nem olyan nagy a baba, hogy ő nyomja el. Veseköved nincs esetleg, hogy amiatt fájna?
2017. ápr. 9. 10:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Elso baba 3 honapig nagyon nagyon hanytan elmult, egy kis orom ez utan meg jott ez :/ 18hetes uh meg mondtak hogy ciszta van a pici agyaban mint ket oldalon , de megnyugtattak hogy gyakran elofordul es felszivodik :/
2017. ápr. 9. 10:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok rola :/ nekem az orvos ezt mondta hogy o nyomja el
2017. ápr. 9. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!