Terhességi visszerek, combon, hajlatban milyen kompressziós harisnyát használtok? Vagy elég a combig érő?
Terhességi visszerem van, egyre jobban jönnek elő....
Néztem a kismama harisnyát, de a szeméremdomb környékén az sem kompressziós, illetve nagyon fent a comb tetején, ezrét gondoltam csak a combig érőre, ami jól feljön és mivel a hasra popsira már nem ér így talán nem is olyan meleg.
Viszont a kimaradó helyekre milyen kompressziós ruhát lehetne felvenni? Bugyi létezik ilyenben?
Nem igazán értem amit írsz.
Nekem combig érő van. Bár nem a terhességtől van,de épp az is vagyok,így a műtétet el kellett halasztanom.
Combig érőt vettem,de csak 1-es erősségűt.
Ami harisnya harisnya,az gondolom annyiban más,hogy combtöig szoros,mig a comb fixesnek a teteje szilikonos.
A kismama kompresszios harisnya,meg bármi amit így árulnak az nem az,gyógyászati boltban árulnak rendedet,ami viszérre van,a többi boltos csak alakformáló,értsd:semmit nem ér.
Nekem 3200 volt a két db,így mosom is sűrűn,mert egyik lábam visszeres csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!