Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terhesen minden nap iszok...

Ha terhesen minden nap iszok fehérje PORT nagyon lesz a babám? Nem akarom h kicsi súllyal szülessen.

Figyelt kérdés
2017. ápr. 6. 09:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Semmi szukseg ra.
2017. ápr. 6. 09:28
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Ne igyal, muanyag az egesz! Terhesseg elott, edzeseim utan en is ittam, de terhesen nem gyuros porokat kellene inni hanem sok feherjeben gazdag ETELT enni, pl. sok husit!
2017. ápr. 6. 09:52
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Ez függ attol is hogy amugy mennyi fehérjét fogyasztasz.Meg hogy mennyire vagy sportos kismama.

Amugy a gyomrodnak nem a legjobb a sok folyékony fehérje,inkább probáld meg szilárd ételekböl potolni.Hüvelyesek,magvak,szárnyas hus,hal,egyes zöldségek,turo.

2017. ápr. 6. 09:55
 4/11 anonim ***** válasza:
25%
En nem szednek ilyen vackokat terhesseg alatt, szedj inkabb terhesvitamint!
2017. ápr. 6. 12:04
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Miert nem termeszetes eteleket eszel?? Plane terhesen? Ha feherjet es proteint akarsz bevinni a szervezetedbe, egyel turot, m abban rengeteg van. A por alapu, plane ilyen agyon kezelt dolgok csak megterhelik a vesedet, es a babanak sem tesznek jot. Ha rendesen etkezel, normalis sullyal fog szuletni a babad.
2017. ápr. 6. 12:07
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Én semmi ilyesmit nem ettem, mégis két, 4,5 kilós babám lett. Persze mi sem vagyunk alacsonyak.
2017. ápr. 6. 12:27
 7/11 anonim ***** válasza:
84%

Imadom a "gyuros por" elnevezest... Mellesleg a protein es a feherje egy es ugyanazt jelenti...

Mas nyugat europai kulturakban azert eleg elterjedtek a taplalekkiegeszitok, amik amugy a jo Magyar embernek sem artananak, ahol a konyhamuveszet szinte csak szenhidratbol all...

Viszont! Nem szoktak javasolni a feherjeporokat terhesseg alatt, mert sokban vannak egyeb vitaminok es emeszto enzimek, kiegeszito anyagok, amik mar nem olyan jok a kismamanak (pl. A vitaminra kulon kell figyelni, ne legyen tul sok - ezert nem javasolt a maj fogyasztasa sem).

Hozzatennem, hogy egy jo minosegu tejproteint tartalmazo feherjepor sokkal termeszetesebb neha, mint egy-ket pancsolt turotermek, amit a boltban tudsz venni, vagy az a tomeggyartott genkezelt csirkehus, amit nehany helyen arulnak...

De amugy nem, nem fogja novelni a kisbabad sulyat, ha feherjeport iszol.

Ha meg megis ugy dontenel, hogy innal, valassz olyat, ami terhes noknek is javasolt, nem tartalmaz adalekanyagokat es lehetoleg izesitetlen.

2017. ápr. 6. 12:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi okod azt gondolni, hogy kis súllyal születne?
2017. ápr. 6. 12:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Off.

A terhesvitamin miben másabb? :) az is por, annyi, hogy kapszulában van...

On.

Én semmi ilyesmit (se fehérje, se vitamin) nem szedtem se az első, se a második babámnál, 160/50 vagyok, mégis első gyermekem 4 kg volt, második a napokban fog születni, becsült súlya 4,5 kg. A férjem családjában mindenki ekkora súllyal született, úgy látszik erősek a génjei. Szóval szerintem ez genetika kérdése, mintsem fehérjeporé...

2017. ápr. 6. 14:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a genetikátokban az van hogy "kicsi" legyen a baba, akkor nagy valószínűséggel az lesz. Nekem "kicsi" volt születéskor és semmi bajom nem volt vele. Én is alacsony vagyok a férjem se magas. Meg is lepődtem volna ha nagynak születik és megszülni se lett volna olyan könnyű.
2017. ápr. 6. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!