Kismamik! Ti nem izgultatok, mikor még az elejen jartatok?
Figyelt kérdés
5 hetes vagyok es ugy izgulok, hogy minden rendben legyen. Nagyon nehezen fog eltelni ez a par het a 12 hetig. Ti hogy ereztetek magatokat?
2017. ápr. 5. 16:49
1/10 anonim válasza:
Dettó! :) 2 hetet vártam mire eljutottunk a dokihoz.Egy örökkévalóságnak tűnt.
Most már láttam hogy dobog a szíve, most meg azon izgulok hogy, ez maradjon is így, és növekedjen, és stb... :) Őrület :D És ez már el se múlik, szülés után meg azon fogunk aggódni hogy eleget eszik-e, miért sír, és így tovább :D
2017. ápr. 5. 17:11
2/10 anonim válasza:
Oooh dehogynem :-) Mindig van miert izgulni! En meg mindig izgulok, de probalom magam mindig megnyugtatni, hogy minden a legnagyobb rendben lesz.
18 hetes kismami
2017. ápr. 5. 17:15
3/10 anonim válasza:
Pont így. 6 hetesen jött az émelygés meg az álomkór, még lassabban telt az idő.
2017. ápr. 5. 17:24
4/10 anonim válasza:
En is azt hittem, hogy majd a 12. het utan megnyugodhatok. Hat nem igy tortent, 12+2 nel este verzessel mentunk az ugyeletre, a verzes okat nem tudtak megmondani. Most 20+1 nel jarunk, mult het csutortokon megint volt egy kis verzes, ugyhogy szigoru fekvesre lettem itelve :( A baba szepen fejlodik, vele minden rendben szerencsere!!
2017. ápr. 5. 17:25
5/10 anonim válasza:
Megnyugtatlak, főleg téged 1-es, lehet ilyen nem lesz. Nekem már a 12 hetes UH megnyugtató volt, majd ahogy rendszeresen éreztem mozogni végképp, szaladt is az idő rendesen. Persze mindig van min aggódni, de eddig (másfél éves a fiam) még annyit nem aggódtam, mint az első trimeszterben.
Előző voltam.
2017. ápr. 5. 17:27
6/10 anonim válasza:
*vagyis 3-as
2017. ápr. 5. 17:27
7/10 anonim válasza:
Dehogynem, főleg mert előtte missed ab lett... A 12. hét után is csak kicsit lett jobb, igazából akkor lett sokkal jobb, mikor elkezdtem érezni, hogy mozog.
2017. ápr. 5. 18:10
8/10 anonim válasza:
Nagyon izgultam és lassan telt az idő az elején. Aztán már gyorsabban egy picit a 12. héttől. De még mindig izgulok pedig holnap töltöm a 37. hetet. Szerintem már örökké így maradok. :D
2017. ápr. 5. 21:42
9/10 gabriell88 válasza:
Nekem 6 vetélésem volt , így mikor kiderült a gond és újra terhes kettem nagyon stresszes volt az első 12 hét. A doki is azt mondta csoda lesz ha megmarad. Azt mondta ne gondoljak másra csak arra hogy minden renben lesz. Így amikor jöttek a hülye gondolatok arra gondoktam milyen kis ügyes okos lesz milyen lesz ha megszületik stb. A mi kis csodánk mist 22 hetes pocaklakó kiscsaj 😊 Nagyon eleven 😊 Úgyhogy csak pozitívan és próbáld magad lefoglalni addig ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!