Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetesen még egyáltalan nem...

19 hetesen még egyáltalan nem latszik a pocim ez baj?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 3. 11:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem baj. Első babámmal nekem se látszott. 24 hetesen úgy néztem ki, mint aki telezabálta magát. Onnantól már egyre látványosabb lett.
2017. ápr. 3. 11:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem
2017. ápr. 3. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem baj. Az enyém még szüléskor is olyan kicsi volt, hogy a szülésznő megszólt, hogy mit akarok itt ilyen kicsi hassal. Teljesen egészséges baba volt amúgy.
2017. ápr. 3. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Függ a medencéd alakjától is amúgy. Ha öblösebb, akkor tovább fér el benne a baba :) És majd később kezd el kidomborodni, ahogy elhagyja a medencéd síkját.

Sokszor ez az ok.

2017. ápr. 3. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem kb 30-31 hetesen kezdett el latszodni, de akkor is csak az vette eszre aki jobban megnezett. Nekem nem volt tulzottan nagy hasam, 39.heten szultem es vegig tudtam rendes kabatban jarni.
2017. ápr. 3. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!