Egyáltalán semmit nem érzek 9 hetesen, ez normális?
Első gyerekkel semmit nem éreztem.
Most az 5.héttől a poklot élem át. A létező összes terhességi nyavaja megtalált..
Dolgozni sem tudok.
A hasam folyamatosan húzódik, de a babának nincsen baja.
9+6 napos.
Mi holnap töltjük a 9. hetet, és én sem érzek semmi különöset. Jó, persze van pár apró jel, mint 1 számmal nagyobb melltartó kell, előfordul, hogy húzódik, szurkálgat a hasam, néha pufi az ujjam (kis vizesedés), 10-kor már úgy alszok, mint a bunda, és volt már székrekedésem, de ez utóbbit mondjuk a kávémentességre is rá lehet fogni. Annak nagyon örülök, hogy egyszer se volt még hányingerem, és társai.
Először, mikor mentem vizsgálatra, még nem volt pulzálás, múlt pénteken hívott vissza a doki, akkor fogtam fel igazán, mikor hallottam a dobogást. Hihetetlen érzés volt. Nem igazán mondanám magam érzelgősnek, de akkor villanásszerűen elgyengültem, nem győzött zsepivel ellátni az asszisztens. :D
Első babával én sem éreztem semmit! Amíg nem nőtt a pocim, addig tényleg olyan volt, mintha nem is lennék terhes.
A második terhességem...na az kész katasztrófa. Mindenem fáj, az elejétől kínoz minden tünet. Úgyhogy visszasírom az első terhességemet!
Nekem az első terhességemnél az elmaradt mensitől 15. hétig volt iszonyatos hányingerem. Egyszer pedig a kórházban kötöttem ki, mert annyira elszédültem és kettős látásom lett (nem jöttek rá miért).Az első 3 hónapban állva el tudtam volna aludni.
Most a 7. hétben vagyok és semmi tünetem nincs.Se émelygés, se álmosság. Minden terhesség más, de egyéntől is függ, ki hogyan reagál a terhességi homonokra.
Örülj neki, hogy jól vagy, a vége úgyis nehéz lesz.
Szia! :) 10 hetes vagyok és detto ugyanigy érzek mint te! :D semmi tünetem :)) csak az alvásigényem nőtt meg :D (ja meg a cicim... :D )
Már nagyon várom a 12 hetes Uh-t hogy megkukkantsam hogy tényleg ott van?? minden rendben?? fejlődik? :DD
Szóval nyugi nem vagy egyedül ezzel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!