10 hetesen olyan érzésem van, mintha leszakadna a hasam alja. Ez normális vajon?
Figyelt kérdés
Nem vérzek, görcsölök, csak mintha leszakadna, feszül, húz. Pihenésre enyhül.2015. márc. 5. 16:59
1/3 anonim válasza:
Szerintem normális, nő a méhed. Nekem az oldalt fekvés is kényelmetlen sokszor, mert húz, feszít. 2-3 hete érzem, a 13. hét vége felé járok.
2/3 anonim válasza:
Teljesen normális:) Nő a méhed..
Boldog babavárást:)
3/3 anonim válasza:
Szintén 10 hetes vagyok nekem is sokszor húzódik én is remélem normális, mondtam hétfőn az orvosomnak is ő is megnyugtatott. Ami kicsit kellemetlenebb az az alacsony vérnyomás amire eddig kávéztam, de most nem szeretnék, mert a pulzusom így is az egekben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!