Gospi kérdése:

Lehet terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 nap múlva 'nem' kell megjönnie... van egy naptáram ami nagyon pontos +/- 1-2 nap ....

Menstruáció előtt másfél héttel... mellfeszülésem van elég fájdalmasan, most nincs mellfeszülésem és utobbi 2 hétbe rengeteget... szinte napi szinten fáj a fejem... nekem aki szinte soha sem panaszkodhat fejfájásra....

Hasam szúrkál... de most nem azok a tüneteim mint akinek 3 nap mulva meg fog jonni....

#terhesség #fejfájás #mellfeszülés elmaradása
2017. ápr. 3. 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy lehet terhesség, mint ahogy lehet, hogy nem terhesség. És az is lehet, hogy megtermékenyült, de nem tapadt meg. Sőt, olyan is lehet, hogy megtapadt, de nem életképes és elhal(volt két missed ab-om, tudom, miről van szó...) Szerintem a kimaradt napján egy terhességi teszt sokkal pontosabb infót fog adni, mint a fejfájásod; sőt, ennél biztosabbat csak a nőgyógyász fog mondani uh-val.
2017. ápr. 3. 08:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Bármi lehet, ahogy írták is. Korai lenne még tüneteket érezni. Ha nem jön meg akkor tesztelj, és okosabb leszel.
2017. ápr. 3. 08:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezek semmit nem jelentenek. Fejfajas plane nem, kora tavasz van, ilyenkor a fel orszag feje faj.
2017. ápr. 3. 08:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Amikor terhes lettem, nekem is sokat fájt a fejem.

Drága Férjem is megjegyezte hogy nem szoktam én fejfájásra panaszkodni.

Persze nem mondom hogy konkrétan a baba miatt fájt a fejem,lehet csak véletlen egybeesés, de benne van a pakliban, mert pozi teszt óta nem fájt :)Szóval nekem kb a beágyazódás idején volt.

6+2 hkm

2017. ápr. 3. 09:34
 5/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat :)

3 eve voltam terhes ami sajnos 2,5 honaposan vetéléssel végződött...

Akkor nagyon sűrűek voltak a napjaim... külföldre költözés... rengeteg intézkedés stb....

Akkor ugyan igy voltam ... azaz akkor sem feszult a mellem amikor mar kellett volna...

(egyébként engem nagyon padlóra vág minden hónap olyan görcseim vannak... és menstruáció előtt 1 héttel mindenki meneküljön... hangulat változás... kötözködés... )

Gondoltam azt... a minden napi stressz miatt biztos késik és még azért nem fáj a mellem.... nagyon nem is volt időm ezen gondolkozni... de aztan már csak észbe kaptam hogy heeeej mar 2 hetet kesik!

Na aztán teszteltem....

2017. ápr. 3. 09:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tennék hozzá , hogy írtak , hogy előtte nem igazán lehet tuneted. Cafolnam. Nekem csak előtte volt . 1 héttel azelőtt, h meg kellett volna jönnie borzalmas hányingerem volt , fájt a mellem . Aztán a nem várt időpontjától nem volt semmi bajom és azóta sincs . Se hányinger , se mellfeszules vagy érzékenység , annyi csak , hogy sokat járok pisilni és nem tudok aludni rendesen . 10+ 4 hkm 😉
2017. ápr. 3. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 3 nappal a nemvárt előtt halvány pozitívat teszteltem, és nekem sem volt mellfeszülésem (korábban igen), ráadásul nekem sem hasszurkálás, sem "meg fog jönni" érzésem sem volt. Nekem egyáltalán nem volt semmilyen tünetem akkor még.
2017. ápr. 4. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!