Lehet terhesség?
Sziasztok!
3 nap múlva 'nem' kell megjönnie... van egy naptáram ami nagyon pontos +/- 1-2 nap ....
Menstruáció előtt másfél héttel... mellfeszülésem van elég fájdalmasan, most nincs mellfeszülésem és utobbi 2 hétbe rengeteget... szinte napi szinten fáj a fejem... nekem aki szinte soha sem panaszkodhat fejfájásra....
Hasam szúrkál... de most nem azok a tüneteim mint akinek 3 nap mulva meg fog jonni....
Amikor terhes lettem, nekem is sokat fájt a fejem.
Drága Férjem is megjegyezte hogy nem szoktam én fejfájásra panaszkodni.
Persze nem mondom hogy konkrétan a baba miatt fájt a fejem,lehet csak véletlen egybeesés, de benne van a pakliban, mert pozi teszt óta nem fájt :)Szóval nekem kb a beágyazódás idején volt.
6+2 hkm
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat :)
3 eve voltam terhes ami sajnos 2,5 honaposan vetéléssel végződött...
Akkor nagyon sűrűek voltak a napjaim... külföldre költözés... rengeteg intézkedés stb....
Akkor ugyan igy voltam ... azaz akkor sem feszult a mellem amikor mar kellett volna...
(egyébként engem nagyon padlóra vág minden hónap olyan görcseim vannak... és menstruáció előtt 1 héttel mindenki meneküljön... hangulat változás... kötözködés... )
Gondoltam azt... a minden napi stressz miatt biztos késik és még azért nem fáj a mellem.... nagyon nem is volt időm ezen gondolkozni... de aztan már csak észbe kaptam hogy heeeej mar 2 hetet kesik!
Na aztán teszteltem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!