Milyen kislány név illene a Forgó vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
Nem szeretnénk tömegnevet adni neki. Köszi a tippeket.2010. máj. 12. 15:10
21/32 anonim válasza:
Virág vagy Fanni ugrott be elsőnek
22/32 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2010. máj. 12. 18:33
23/32 anonim válasza:
Nekem meg a Dorka ugrott be, de lehet, hogy ilyen név nincs is...:)
24/32 A kérdező kommentje:
Zsófia a legszebb, de már van egy:) Nagy lányom:)
2010. máj. 12. 19:40
25/32 anonim válasza:
Hajrá! A második lány nevet mi is nehezen szültük meg... :o)
26/32 anonim válasza:
17:03!!
Azt én kislányomat Kikindának hívják!Ezért bátorkodtam ide írni!!És lehet hogy különleges de nem extravagáns!Már 10éves és eddig senki nem csúfolta emiatt!És nem kötelező senki sem ezt a nevet adni!De mivel a kérdező írta hogy nem szeretne tucatnevet ezért ajánlottam!És szerintem vannak azért ennél durvább nevek is!De nem sorolom mert senkinek nincs joga ezeken csámcsogni hogy egyes gyerekeket hogy neveztek el!!
27/32 A kérdező kommentje:
Tényleg egyedi a Kikinda név, nem is hallottam még róla. Minél többször mondom ki, annál jobban tetszik. Köszönöm mindenkinek! Jó babavárást!
2010. máj. 13. 09:55
29/32 anonim válasza:
Majd megírod, mit választottál?
30/32 A kérdező kommentje:
Szia! Megírom persze, ha eldöntöttük. De egyenlőre még nem tudjuk. A szívem nagyon húz a Nadin névhez, csak a családnak nem tetszik. Szia!
2010. máj. 19. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!