Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. heti genetikai UH-on...

12. heti genetikai UH-on csinálnak képet a piciről, vagy nem lehet ilyenkor ilyennel zaklatni őket (orvost)?

Figyelt kérdés
Már kaptam számlát, amit mire megyek befizetem. Akkor kérhetek képet?
2008. okt. 13. 08:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

magánorvoshoz jársz? nekünk nem volt még számla....

én kaptam képet már ilyenkor , nyugodtan kérj!!

4 hónapos kisfiú anyukája

2008. okt. 13. 08:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Mi az első fotónkat 9. héten megkaptuk a dokinktól. Szerintem nyugottan kérhetsz képet.
2008. okt. 13. 08:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Van ahol adnak képet, van ahol kérni kell. Győrbe be kell fizetni képnél 500 ft-ot, videonál 1500 ft.-ot előre egy csekken. Persze magánrendelésen nem így megy. Érdeklődd meg még előtte, nehogy úgy járj mint én.(nem kértem és nem is kaptam)
2008. okt. 13. 09:17
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem magánrendelésre járok. Köszönöm a válaszokat
2008. okt. 13. 09:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Elviekben SZTK rendelésen ha befizeted a csekket, akkor kötelesek adni egy képet a kicsiről.
2008. okt. 13. 09:20
 6/11 anonim ***** válasza:
én sem járok magán rendelésre és 12 hetesen kértem az első képen.ezen már szinte minden látszik és jobb mint a 18 héten.ez élmény.és ott helyben kértem a vizsgálatkor szóltam hogy kell ott kitöltöttek egy füzetet ami valóban 500 forint volt.ne hagyd ki!boldog babavárást!
2008. okt. 13. 09:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Én sztk rendelésre járok és nekünk nem kellett fizetni a képért semmit és még kérni sem kellett mert a doki adta magától! Sőt minden uh-on kapunk egyet kérés nélkül! De úgy látszik ez is mindenhol másképp van!

32 hetes pocis!

2008. okt. 13. 09:31
 8/11 anonim ***** válasza:
hát igen mindenhol máshogy van de leginkább minden orvos más.én az egyik képet ingyen kaptam és természetesen vette az orvos a másiknál meg alig akart adni meg elakadt a pénzen .azt mondta 500 forint akkor is kell biztos kell?ez picit rosszul esett.
2008. okt. 13. 09:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia

Én magándokihoz járok 5000ft-ot kér alkalmanként az 5.héten voltam először és egy szó nélkül kaptam képet és onnantól mindig adott meg mondta hogy ha a 12.uh-ra viszünk kazit akkor felveszi fel is vette és még azért képet is kaptunk és utána mondta hogy a 18.hetinél se hagyjuk otthon a kazit

De persze minden doki más mert hallottam olyat hogy valakinél még + pénzért se adott volna a doki képet pedig meg tehette volna

2008. okt. 13. 12:19
 10/11 anonim ***** válasza:

szia

en magandokihoz jarok, 5.hettol mindig ad képet (pontosabban a 18.heten nem adott, mert nagyon mocorgott a baba, meg bebujt a mehlepeny moge), de amugy mindig adott

a korhazban a 13. heten voltam genetikai ultrahangon, en akkor is kaptam,szoval szerintem "jár". nem fizettem kulon erte semmit, meg nem is kertem, maguktol adtak.

2008. okt. 13. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!