12. heti genetikai UH-on csinálnak képet a piciről, vagy nem lehet ilyenkor ilyennel zaklatni őket (orvost)?
magánorvoshoz jársz? nekünk nem volt még számla....
én kaptam képet már ilyenkor , nyugodtan kérj!!
4 hónapos kisfiú anyukája
Én sztk rendelésre járok és nekünk nem kellett fizetni a képért semmit és még kérni sem kellett mert a doki adta magától! Sőt minden uh-on kapunk egyet kérés nélkül! De úgy látszik ez is mindenhol másképp van!
32 hetes pocis!
Szia
Én magándokihoz járok 5000ft-ot kér alkalmanként az 5.héten voltam először és egy szó nélkül kaptam képet és onnantól mindig adott meg mondta hogy ha a 12.uh-ra viszünk kazit akkor felveszi fel is vette és még azért képet is kaptunk és utána mondta hogy a 18.hetinél se hagyjuk otthon a kazit
De persze minden doki más mert hallottam olyat hogy valakinél még + pénzért se adott volna a doki képet pedig meg tehette volna
szia
en magandokihoz jarok, 5.hettol mindig ad képet (pontosabban a 18.heten nem adott, mert nagyon mocorgott a baba, meg bebujt a mehlepeny moge), de amugy mindig adott
a korhazban a 13. heten voltam genetikai ultrahangon, en akkor is kaptam,szoval szerintem "jár". nem fizettem kulon erte semmit, meg nem is kertem, maguktol adtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!