12 nappal az első pozitív teszt után mit kellene látni az ultrahangon?
Figyelt kérdés
Nekem az orvosom csak egy üres petezsákot látott (a méretét sajnos nem tudom). A ciklusom elég összevissza. Ha 28 napos lenne március 9-én kellett volna megjönnie, de nem jött, több tesztet csináltam, 15-éb még negatív volt, 17-én pedig halvány pozitív. 1 hét múlva kell visszamennem dokihoz. Remélem ott lesz arra a kistesó. Szerintetek van rá esély?2017. márc. 30. 08:24
12/17 A kérdező kommentje:
Szia :-) szerencsére minden rendben, 1 héttel fiatalabb a terhességem a menstruációhoz képest.
2017. ápr. 5. 15:34
13/17 anonim válasza:
Jaj de jó. Nálam is ugyanez a helyzet. Vérzés szerint már 13 hetes, méret alapján 12. Örülök, hogy rendben van minden. Boldog babavárást! 😊😊
14/17 A kérdező kommentje:
És hogy érzed magad? Neked is boldog babavárást :-)
2017. ápr. 5. 21:10
15/17 anonim válasza:
Jól vagyok, különösebb rosszullét sem kínoz. Kicsit fáradékonyabb vagyok, hamar elálmosodom este. De alapvetően minden rendben van. Te hogy viseled? Vannak tüneteid? 😊
16/17 A kérdező kommentje:
Eddig semmi nem volt az álmosságon kívül de most két napja délelőtt hányinger kínoz. Fura mert kisfiamnál ilyen nem volt egyáltalán. Napközben sem jó a közérzetem.
2017. ápr. 6. 07:51
17/17 anonim válasza:
Kitartás, remélem hamar elmúlik ez a része. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!