Tegnap este együtt voltunk a párommal, utána elmentem tusolni és láttam, hogy egy- két csepp vér is távozik azóta semmi. Baj lehet, a pár csepp vér?
Figyelt kérdés
16 hetes kismama vagyok.És egy babát már elveszítettem juniusba.2008. okt. 13. 08:29
1/5 anonim válasza:
Szia! Én nem vagyok túl tapasztalt kismama, de én ha ezt tapasztaltam volna, biztos, ami biztos alapon elmentem volna a sürgősségi nőgyógyászatra azonnal. Jobb félni mint megijedni alapon. De kívánom ne legyen semmi baj! Ha van orvosod azért hívd fel, hogy ez normális e. Minden jó!
2/5 anonim válasza:
szerintem csak a méhszájadat jobban igénybevettétek az este. nagyon vérbő ilyenkor és sérülékeny. ezért volt a pár csepp vér, de szerintem ha nem lesz több, akkor nincs baj.
4 hónapos kisfiú anyukája
3/5 anonim válasza:
Pár csepp vér még nem jelent baj, de ha már volt egy vetélésed, akkor jobb felkeresni az orvost minél előbb!
4/5 anonim válasza:
Csatlakozom a 2. hozzászólóhoz:valószínűleg a méhszájat sikerült megnyomni,ami a vérbőség miatt vérzékeny.Azért a saját magad megnyugtatására beszélj az orvosoddal és legközelebb legyetek óvatosak!
5/5 anonim válasza:
Na, de csajok!!!
Akinek nem rég volt már egy vetélése, attól normális az a reakció, hogy egy netes portálon kérdezősködik, ahelyett, hogy vigyázna magukra, ha meg mégsem tette, akkor reggel az kéne legyen az első, hogy irány a doki!!!???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!