Attól lehet gond ha vki elkezd szedni vmi homeopátiás szert szülés előtt pár héttel?
Figyelt kérdés
Fesszült vok, szorongok, és szeretnék lenyugodni, és még élvezni ezt az 5 hetet?2008. okt. 13. 08:23
1/2 anonim válasza:
Én is szedtem homeopátiás bogyót, bár én nem a feszultség oldására, hanem a méhszáj tágítására, hogy a szülésem könnyebb legyen. Szerinte ezt azért kérdezd meg egy gyógyszeésztől, ahol forgalmazzák ezeket a szereket. Nyugo9dj meg, nincs mitől tartanod! Én is nagyon be voltam rezelve, rettenetesen féltem. Szerintem nálam parásabb és hisztisebb kismama nem létezett. De mikor megszületett a kisfiam, tudtam, hogy rövidesen megint át szeretném élni ezt az élményt. A picur mindent elfeledtet. Tudom elég közhely és hihetetlennek tartod még. Ezt annó én sem hittem el, de nincs meghatóbb élmény annál, amikor ő rádmosolyog és kacarászik, amikor bohóckodsz neiki...
Egy három hónapos manó anyukája
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm
2008. okt. 13. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!