Mitől álmodhatok szinte mindennap rosszat?
Folyton olyasmiket álmodok, hogy a párom elhagy vagy éppen megölik vagy legutóbb pl sógornőmmel vitáztam. Nagyon rossz, hogy hajnali háromtájt mindig arra kelek fel, hogy rosszat álmodok. Az tuti, hogy párom nem csal meg, hiszen non stop itthonvan, még a haverjaival is úgy találkozik, hogy visz magával. A rossz álmokat okozhatja a szüléstől való félelem?
34hkm
Mit szoktál vacsorázni?
Mindennapjaidban kiegyensúlyozott, boldog ember vagy, vagy a nappalok is rosszak?
Normalis, ha nagyon elenk almaink vannak es jobban emlekszunk ra, a hormonok okozzak, azt olvastam. Meg, hogy erdemes naplot vezetni rola, mert a lelki allapotodrol adhatnak betekintest, szoval te valoszinuleg stresszelsz valamin, bar azt aztan megertem, ha felsz a szulestol! Probalj meg lefekves elott "meditalni" egy kicsit, par percig ne gondolj semmire es lelegezz melyeket, vagy epp gondolj arra, hogy csodalatos szulesed lesz es egy gyonyoru kisbabad.
17 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!