Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek az 1. trimeszterbe...

Szerintetek az 1. trimeszterben be lehet vállalni egy hosszabb távú utazást?

Figyelt kérdés
Kb a 8-9. hét környékén mennénk egy szomszédos országba busszal egy 2 napos kirándulásra, el merjek indulni, vagy inkább mondjam le? Most az 5-6. héten járok szerintem, még nem voltam orvosnál, addig nyilván eljutok majd, de mire az orvos lát, már a pénz be lesz fizetve. Még nem volt hányingerem, a mellfeszülés, és a kicsit gyakoribb pisilés + a pozitív teszt utal a terhességre. :) De a pisilés is van hogy normális, és van amikor tényleg gyakrabban kell mennem. Ti mit csinálnátok a helyemben? Befizessem vagy ne a pénzt?

#terhesség #1.trimeszter utazás
2017. márc. 27. 09:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, folyamatosan mérlegelek addig! Sajnos a napokban kell befizetni, mielőtt orvos látna! :( Szóval most úgy döntöttem, hogy ha az orvos azt mondja inkább ne menjek, akkor kerítek magunk helyett 2 embert, és akkor remélem nem bukjuk a pénzt, de akkor az sem fog érdekelni! :) De addig munka ügyben még Pestre is felutazom vidékről, remélem nem lesz semmi baj!
2017. márc. 27. 18:48
 12/14 Csitti99 ***** válasza:
Én 7-8 hetesen voltam repülővel egy 3 napos kirandulason. A 4. Hettől nagyon rosszul voltam és ennek ellenére nagyon elveztem én is és a párom is. Snorkeleztem rengeteget :) bár én a buszt nem vallalnam be , mert azon terhesseg nelkül is rosszul vagyok. 36 hetes ikerterhes
2017. márc. 28. 06:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Akkor te is bátor voltál! :) Azt gondolom,hogy ha az orvos nem tilt el tőle, akkor megyek.. a baj akkor is beüthet, ha ki sem teszem a lábam otthonról, de remélem minden rendben van/lesz velünk! Remelem a később jelentkező tünetek sem lesznek elviselhetetlenek számomra! Természetesen igyekszem mindent megtenni, hogy vigyázzak magunkra, de anyósom azt mondta, ez most egy állapot, nem betegség, és szerintem van benne valami! :)
2017. márc. 28. 12:57
 14/14 anonim ***** válasza:

" egy állapot, nem betegség"- igen én is így gondoltam mindig, még nálam a végén betegség lett :(

Kívánom ezt ne tapasztald meg! Mindenképp konzultáj az orvossal, lehet simán hematómád tünet nélkül, vagy lassabban fejlődő magzatod, ezekkel feküdni kell. Még nagyon az elején vagy nem tudhatod mi lesz, és itt nem a kimozdulás a lényeg, hanem egy hosszú rázós út, üllő helyzetben ami az ereknek sem optimális. Ráadásul a 12 hét előtti vetélések 70% 8-10 hét között történik.

2017. márc. 28. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!